Novetex Matrac Biomanufaktúra

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 81
Telefonszám:
+36-1-2160139
Kategória:
Outlet, Bútorbolt

További információk

Cégünk, a Novetex Matrac Biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több, mint 300.000 biomatracot készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre.

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy sokukkal újra találkozunk, amikor cégünket bízzák meg családtagjaik, barátaik matracainak és egyéb kiegészítőinek elkészítésével.

Bemutatótermeinkben – jelenleg Budapest 5 pontján, valamint Törökbálinton, Szegeden, és Veszprémben - munkatársaink családias légkörben, körültekintően, szakmailag felkészülten - és több ezer matrac és kiegészítő egyedi gyártásának tapasztalatával - segítik döntéseiket, megrendeléseiket.

Cégünk 2005 óta nagysikerű import tevékenységet folytat, melynek eredményeként a legkiválóbb alapanyagokat és újdonságokat jutattjuk el vásárlóinknak. Ezek között az alapanyagok között megtalálható a különböző töltőanyagok, huzat anyagok.
Első értékelő
Megnyitás
1995
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Novetex Matrac Biomanufaktúra
OhayoNikki OhayoNikki
140 értékelés
13 követő
16 plecsni
191 hasznos vélemény
2013. 12. 14. 20:42

Be kell vallanom, hogy teljesen készületlenül indultunk el matracvásárlásra. Már abban a tekintetben, hogy nem nagyon mélyültünk el a matracok rejtelmeiben. Tudtuk, hogy milyen paraméterekkel keresünk matracot, de csak ennyi. Az üzletben nagyon készséges volt az eladó hölgy, bátran kipróbálhattuk a fekvőhelyeket. Egy kicsit szűkös az eladótér, kevés ágy fér el benne, de ízléses a berendezés. A matrackínálat csekélysége ellenére találtunk tetszetőset, és amikor végre sikerült konszenzusra jutnunk, kértünk egy árajánlatot. Csak hebegtem és habogtam a kikalkulált összeg láttán. Kiderült, hogy a webshopban feltüntetett ár csak nettó ár, amire 27% áfa is jön még. Az eladó "készségesen" elénk rakta a számológépet, hogy nyugodtan bizonyosodjunk meg az összeg valódiságáról, vagyis számoljuk ki magunk. Tulajdonképpen az ár volt az elsődleges szempont, ami miatt visszautasítottuk, másodsorban a szakértelem hiánya. Ezt már csak utólag tudom biztosan mondani egy másik üzlettel összehasonlítva. Az üzlet maga jól megközelíthető kocsival és tömegközlekedve is, de nem ajánlom azoknak, akik először vagy hosszú idő óta először mennek matracot venni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
55 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés