Normafa Grill Étterem

(1.5) - 2 értékelés
Cím:
1121 Budapest, Eötvös út 52
Telefonszám:
+36-1-3951771
Kategória:
Grill

További információk

Férőhely: 270
Vendégtér mérete: 400 m2


Az étteremről:

Nyáron az ősgesztenyefák által övezett Normafa Grill étterem kertjének nyugodt hangulata megfelelő felüdülést kínál a szülőknek, illetve a terasz végén található játszótér a kisgyerekek számára.Részletek:
- Meleg étel
- Internet használat
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Normafa Grill Étterem
T. Ottó T. Ottó
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 05. 02. 09:45

Május 1-én voltunk a normafa grill nevű helyen. 1 szabad asztal volt amin 30 cm-es (gondolom üdítő ital eredetű) folt volt. 5 perc elteltével odatántorgott 1 pincér, kértük az abroszcserére, és biztosított róla, hogy intézkedik. A leves kiérkezéséig(45 perc!!!!!) nem cserélt abroszt, ezért átültünk 1 másik asztalhoz. Akik utánunk érkeztek,azokat már elküldték, azzal a szöveggel, hogy nagyon sokat kell várni a kajára. A leves úszott a zsírban, ehhez többet nem is fűznék hozzá. A főételre további 1 órát kellett várnunk. Nem volt rossz, de ennyit messze nem érte meg várni rá! Megjegyezném, hogy ez a hozzáállás elsősorban a vezetés hozzá nem értésének róható fel, mert a pincérek szinte unatkoztak, de a konyha már nem bírta a pörgést. Minek ekkora placc, ha ilyen gyenge a konyha???? Összességében nagyon rossz "élményekkel" távoztunk a helyről, csak kalandvágyóknak, és időmilliomosoknak ajánlom a látogatást, ilyen pocsék helyen már rég nem voltam!

senkiésmindenki senkiésmindenki
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 07. 17. 20:46

Rendezvényre alkalmatlan, senkinek nem ajánlom ha nagyobb összejövetelekre, esküvőre gondolna ezen a helyen. Saját bőrünkön tapasztaltuk, felkészületlenek, figyelmetlenek, nehézkésen működik minden.
Esküvő volt, mindenért külön kellett többször szólni, a maradék kaját, nem adták ki másnap reggel, azzal magyarázták, hogy nem gondolták elvisszük. A menyasszonyi torta figurát, eltörték, majd rágóval összeragasztották.....egyszóval senkinek nem ajánlom. Valószínűleg a szálló vendégek kiszolgálása még nem okoz gondot, de egy komolyabb rendezvény úgy tűnik fejtörést okoz.
Viszont a szálloda rész kifogástalan, csak ajánlani tudom, kellemes, recepciós munkatársak figyelmesek, előzékenyek, nekik *10-s :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Budai Vár 1011 Budapest, Vár 1.
30 értékelés
Thumbnail dr. Gellér László belgyógyász szakorvos, kardiológus szakorvos 1122 Budapest, Városmajor utca 68
9 értékelés
Thumbnail Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész 1121 Budapest, Mátyás király út 11b
17 értékelés