Nordsee

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
Kategória:
Gyorsétterem

További információk

Éttermünk a Westend City Center bevásárlóközpont aluljárószintjén a Krúdy tér 36. szám alatt található.

Tradicionális halételek, friss és ropogós saláták vagy épp egzotikus, művészien megkomponált gourmand különlegességek frissen elkészítve éttermeinkben.
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant, WestEnd Vásárlási Utalvány
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Nordsee
Csilla7 Csilla7
28 értékelés
18 követő
7 plecsni
50 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 14:46

Kritikán aluli volt ez a halas étkezés. Magyarországon nem sok (de szerencsére egyre több) halas étkezési/gyorséttermi lehetőség van, így gondoltuk kipróbáljuk a Nordsee-t. Rákot, sült krumplit, halas burito-t és édességet ettünk zöld teával, mindez 4000 forintunkba fájt. Erre nagyjából fel voltunk készülve, csak a minőségre nem, amelyért ennyit kellett fizetni. Hideg krumpli, hideg sült rák, unott kiszolgálás, nekünk kellett bocsánatot kérni azért gyakorlatilag, hogy ez a hely létezik és az alkalmazottaknak ott kell dolgozniuk. A hal a származási országában sem olcsó, de érdemes lenne törekedni arra, hogy ennyi pénzért az ember minőségi ételt kapjon, még akkor is, ha ez egy gyorsétterem és nem a Ritz étterme. Nagyon nem ajánlom, otthon sütve a krumpli és a sült rák is finomabb, a hangulatról nem is beszélve.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 12:36

Végre már nálunk is van lehetőség az isteni halas szendvicseket megkóstolni. Először Ausztriában találkoztam ezzel a láncolattal. Nagyon tetszett a kínálatuk és a gusztusos hal különlegességek, amiket jégágyon tálaltak. Ma már ez nálunk is élvezhető. Igaz nem olcsó, de istenien van elkészítve és mindig friss. Hasonló mint számos gyorsétterem hálózat, de mégis a see foodra specializálódtak. Érdemes kipróbálni annak, aki ennek a kulináris élvezeteknek rajongója.

V. Rita V. Rita
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 13:08

Eddig mindig finomakat ettem, de az adagok nem túl nagyok, kettőt venni pedig már elég drága lenne. Gusztusosan néznek ki és különlegesek is. Tényleg nem állnak sokan sorba, és gyors is a kiszolgálás, szóval nem kell sokat várni:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bszabo bszabo
39 értékelés
0 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:17

Vannak napok, amikor leküzdhetetlen vágyat érzünk arra, hogy Spanyolország, vagy Görögország valamelyik eldugott utcájában falatozzuk a helyi specialitásokat. De amikor elkap minket a tengeri herkentyűk utáni vágy, és éppen nem tudunk átugrani déli szomszédainkhoz, akkor az utunk vezessen egyenesen a Nordsee Étterembe. Itt lehet igazán csillapítani az egzotikus ételek iránti vágyunkat. Friss kagyló és rák, ameddig csak a szem ellát, a legkülönfélébb módon elkészítve és tálalva. Ha nincs kedvünk az étteremben ebédelni, vagy vacsorázni, akkor kérjünk mindent elvitelre és vigyük haza Spanyolországot az otthonunkba.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 15:07

Ha hal, akkor Nordsee! Múlt héten jártam először Nordsee üzletben, és igaz, hogy nem laktam jól, mégis elégedetten jöttem el. A Nordsee üzleteiben mindenféle halkülönlegességet megtalálhatunk, és nemcsak egytálételeket, szendvicseket is ehetünk. A kellemes íz élményen kívül, a szendvicsek látványa is magáért beszél. Bár korábban több hír is felröppent a magyarországi Nordsee üzletek bezárásáról, az üzletek maradtak, sőt: még a Mammutban is új üzlet megnyitására került sor. Valóban kevesen lézengenek a Nordsee-ben, sokan pedig csak egy pillantást vetnek az ételekre, ha tehetitek, mégis érdemes kipróbálni egyszer. Főleg most, hogy étkezési utalványt is elfogadnak!