Norbi Update Pékség

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-70-3971170
Kategória:
Pékség

További információk

Üzletünk a WestEnd City Center Bevásárlóközpontban található.

A Pékség kínálata: hozzáadott cukrot nem tartalmazó és csökkentett szénhidráttartalmú termékek széles választéka.

Célcsoport:
- Cukorbetegek
- Fogyni vágyók
- Egészségtudatos vásárlók

Általános jellemzők:
- megfelelő táplálkozás, éhezés nélkül
- hatékony fogyás
- klinikailag bizonyított
- cukorbetegek számára is ajánlott
- folyamatos fejlesztés
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Utcán, pénzért
Brand: Norbi update
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Norbi Update Pékség
Steinbock Steinbock
13 értékelés
1 követő
3 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 07. 11. 15:15

Nagyon szeretem az update pékség kínálatát, hetente többször is betérek, egyedül a westendi pékségben nem kedvesek az eladók, sőt, mondhatni kifejezetten mogorvák. A többi helyen eddig mindig széles mosollyal fogadtak.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 14:34

Egy pékség, ahol lelkiismeret furdalás nélkül ehetsz péksüteményeket, mert még Norbi sem néz rád rossz szemmel. :)Ha a Westendbe vagyok és délelőtt van, akkor tuti betérek egy túrós-barackos papucsért. A fahéjas csiga sem elhanyagolható. Hogy miért pont Norbi Update? Figyelj, tudjuk, hogy a péktermékek hizlalnak és mondjuk ki, nem egészségesek. Ezzel lehet vitatkozni. Én nem tenném. Maradok annál, hogy én hízok tőle, mint egy kismalac. :) Ha Te nem, akkor a szerencsésebb fajták közé tartozol. Irigyellek érte. Viszont imádjuk ezen termékeket, mert finomak. És nem is jó egy reggeli kávé valami péksütemény nélkül. Viszont Norbi kitalálta nekünk, hogy mivel is tehetnék ezen termékskálát egészségesebbé. Nem mondom, hogy tuti a legegészségesebb és legjobb. De legalább nem hizlal annyira vagy legalábbis a tudatomba ezt táplálták. És amit elhiszünk, az úgy is van. Vagy mégsem? Valamit legalább teszek az egészségem érdekébe. Azon kívül, hogy mozgással is hozzájárulok. Ez egy életforma, vagy hiszed vagy nem. Legalább a lelkiismeretem megnyugszik. Ha fogyókúrázol vagy cukorbetegségben szenvedsz, akkor próbáld ki. Legalább megpróbáltad. Nem veszítesz vele semmit. Ahhoz ne hasonlítsd, amit otthon a nagyi készít, de azt nem is azért szeretjük. Jó étvágyat! Nem utolsó sorban kedves a kiszolgálás.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 17:30

Sokan sokfélét gondolnak a Norbi Update termékekről. Talán az igazság valahol középen van. Szerintem vannak kifejezetten finom és kevésbé emészthető produktumaik. Legalábbis az én gyomromnak. Egy azonban biztos, a Westendben található pékségben nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Az üzlet felszereltsége az egyik legnagyobb, a Norbi-könyvektől kezdve a cukormentes édességeken át, egészen az update sörig minden megtalálható. Nekem a péksütemények a kedvenceim, de mivel a csökkentett szénhidráttartalmú finomságok előállítása jóval drágább, mint hagyományos társaiké, egy-egy süti ára elérheti az 500-600 forintot is. Ha éppen mozizni jöttünk a Westendbe, nem kell megvenni a hizlaló pattogatott kukoricát, elég, ha feltankolunk Norbi egészséges pizzás vagy fokhagymás snackjéből és mi sem maradunk ropogtatnivaló nélkül a film alatt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés