Norbi Update Pékség

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Telefonszám:
+36-70-3815905
Kategória:
Pékség

További információk

Üzletünk a Lurdy Ház Bevásárlóközpont földszintjén található.


"Az egészség nem minden, de nélküle minden semmi."

Az Update az egész világon az első rendszer és hálózat, amely szénhidrátcsökkentett menü, termékek és péksütemények kategóriában összehasonlító, kontrollcsoportos, zárt klinikai vizsgálatot végeztetett a kalória diétával szemben. Bebizonyosodott, hogy az Update termékekkel szignifikánsan magasabb élvezeti értékkel fogytak a 2x20 fős csoportok résztvevői, az ugyanekkora kalória csoporttal szemben. Az Update csoport alacsonyabb induló súlyról is egy kicsit többet fogyott, mint az ugyanannyi kalóriát kapó kórházi csoport. Az élvezeti érték nagyon fontos az életmód és a hosszú távú követhetőség /compilance/ szempontjából, mivel a többi kúra a nehézsége miatt fullad kudarcba.Az Update csoport tagjai - köszönhetően az alacsony glikémiás indexnek - nem szenvedtek el hypoglikémiás tüneteket, ellentétben a kalóriás csoporttal.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Saját parkoló
Brand: Norbi update
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Lurdy Ház Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Norbi Update Pékség
Erika László Erika László
94 értékelés
1 követő
8 plecsni
217 hasznos vélemény
2014. 07. 06. 18:32

Több mint egy éve vásárolok ebben a boltban. Bár újabban kétségeim támadtak, vajon tényleg jók-e ezek a termékek, nincs-e bennük túl sok mesterséges adalékanyag (ami a cukort illeti, bizonyára). Szeretek itt vásárolni, hónapról-hónapra látom, hogyan bővül a választék, cserélődnek le kevésbé bevált termékek és jönnek helyettük újak. Az ízvilág egyre színesebb, van kellő kenyér- és édesség (nassolnivaló) kínálat is. A fagyi sem olyan kemény már mint alig 2 évvel ez előtt volt. Kicsit furcsának találom, h a pék- és egyéb süteményeket lemérik mérlegen... mindennek egyedi ára van. A metódus kicsit az 50-es 60-as éveket idézi. Nem tudom elképzelni, ne tudná a pék belőni a nagyjából egyforma méretet avagy ne állna rendelkezésre megfelelő kiöntő forma. Nem hiszem, hogy izgatná a vásárlókat az esetleges 1-2 dekás súlyeltérés - mint ahogyan a "normál" pékségekben sem foglalkozik vele.
Amúgy a bolt személyzete nagyon barátságos. Zsóka a kedvencem, középkorú, ápolt, kedves, fiatalos hölgy - ugyanúgy meg lehet vele beszélni a világ dolgait, mintha bármelyik városi/falusi kisboltban. Ha netán túl sok a csomagom és még mennem kell 1-2 helyre, szívesen megőrzi nekem, hogy ne kelljen cipekednem.
Ezek olyan dolgok, amelyekre semelyik szuper/hipermarketben nem számíthat az ember.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés