Norbi Update Pékség

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 68.
Telefonszám:
+36-20-6676090
Kategória:
Pékség

További információk

A Pékség kínálata: hozzáadott cukrot nem tartalmazó és csökkentett szénhidráttartalmú termékek széles választéka.

Célcsoport:

- Cukorbetegek
- Fogyni vágyók
- Egészségtudatos vásárlók


Általános jellemzők:

- megfelelő táplálkozás, éhezés nélkül
- hatékony fogyás
- klinikailag bizonyított
- cukorbetegek számára is ajánlott
- folyamatos fejlesztés
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Norbi update
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Norbi Update Pékség
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:23

Ebbe a Norbi Update üzletbe eddig csak egyszer vagy kétszer tértem be a barátaimmal. Ugyan azt a megszokott kiváló Update péksütemény minőséget tapasztaltam, mint eddig mindenhol máshol. Finomak a péksütik.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:41

Kissé szkeptikusan kóstoltam mag a Norbi Update termékeket, talán azt vártam, hogy ami egészséges, az egészen biztosan ízetlen, de kellemesen csalódtam. Finom íze volt a pékárúnak amit vettem, és a puding is vanília ízű volt. Készételt még nem kóstoltam, ahhoz is egyelőre ugyanilyen módon állok hozzá, de egyszer biztos kipróbálom. Kicsit drágább, mint az átlag, de az egészséget is meg kell fizetni. Az eladók kedvesek voltak, készségesen segítettek.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 17:38

Ki ne akarna néhány plusz kilótól megszabadulni? A Norbi Update üzletben elvben olyan ételek vannak a polcokon, amelyek csökkentett szénhidráttartalommal bírnak, így a fogyni vágyóknak igazi kánaán ez a bolt. Tapasztalatom szerint, az itt kapható ételek valóban képesek csökkenteni az éhségérzetet, ám abban már nem vagyok biztos, hogy nem is hízik tőlük az ember, ha például mindennapi itt veszi meg a reggelijét vagy az ebédjét. A pékáruk mellett rengeteg más étellel is rendelkezik az üzlet. A készételek mellett különféle speciális ropogtatni valók, tejes alapú étkek is felsorakoznak, ám az árak magasabbak az átlagnál.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 23:27

Sokan szidják az Update-ot. Számomra egy dolog szólt mellette: Nekem bevált. Réka és Norbi együtt valami olyat hoztak létre, ami igenis fogyaszt és egészséges. Nem csak a termékeikről beszélek, hanem Réka Alakreform tornáiról és DVD-iről is. Az update termékekből én a péksüteményeket szoktam vásárolni, illetve az édességeket. Az update szerint se cukor, se liszt nem lehet az étrendedben. Nullás vércsoportú vagyok. Húson és halon élnék, ha lehetne, illetve még zöldség gyümölcs, amit imádok, de ez mind megengedett. A lisztet és a cukrot pedig tudtam úgy korlátozni, hogyha netán ebédre tészta, vagy néha édesség egy kis nasinak, akkor az mind délelőttre essen, a kódok szerint ugyanis ilyenkor még megengedett. És persze a jelszó a mértékkel! Ha nem vagy elég erős, és nem szeretnél lemondani az efféle dolgokról, akkor az Update boltokban mindent megtalálsz. Cukor helyett nyírédes, kekszek, csökkentett szénhidráttartalmú tészták, édességek, pudingok, túrórudi, italok. Én imádom, és az eladók mindegyik boltjukban nagyon kedvesek. Elenyésző az árkülönbség a normál árakat figyelembe véve. Tény és való drágább, de csupán egy, vagy kétszáz forinttal, terméke válogatja. És fontos megjegyezni, hogy diabéteszesek, fogyni vágyók és bárki fogyaszthatja. Hol kapsz máshol ilyen termékeket ilyen olcsón?