Noir et l'Or Restaurant

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Király utca 17
Telefonszám:
+36-1-4130236
Kategória:
Kávézó, Francia étterem, Mediterrán étterem

További információk

Modern eleganciájával, kifinomult belső tereivel, művészi igénnyel kialakított, átlagon felüli megjelenésével a hamisítatlan francia stílus megtestesítője. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a magyar gasztronómiát és szeretnének ismeretséget kötni a medíterrán és francia konyhával is. Kiváló borok a legjobb pincészetekből, a hagyományos magyar konyha mellett, a mediterrán gasztronómia könnyed, egyszerű ízei jelennek meg. A tavasz közeledtével az étterem üvegtáblái kinyílnak, és kerti bútorok lepik el az étterem előtti járdát, amely esténként az utca igazi gyöngyszemévé varázsolja a Noir et L’or-t.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Noir et l'Or Restaurant
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
184 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 08:00

En egy este voltam itta barátommal, nagyon exkluzív hely, nekem az ételek is nagyon ízlettek, bár az árak inkább a turistákat célozza meg, végül egy kellemes este emlékével távoztunk.

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 13:28

nagyon klassz hely volt, mostanság nem megy annyira, régebben francia sztárséfjük volt aki igazán jól csinálta amit csinált, azóta cserélődött a csapat..Finom ételek, kiváló borok és professzionális kiszolgálás jellemzi. Elsősorban külföldiek látogatják, magyar pénztárcához kicsit húzós de egy-egy különleges alkalomkor belefér.nagyon hangulatos hely, sokat adtak a megjelenésre, kellemes zenék és igazi kitüntetett érzés jellemzi az ottlétet.

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 22:49

Amikor nem messze laktam az étteremtől, sokszor sétáltam el előtte és már kívülről is csábított. A hely már első ránézésre is kifinomultságot, meghitt légkört és eleganciát sugároz, mindezt nagyon finom ételekkel megfűszerezve. Időközben többször is ellátogattam ebbe a remek francia étterembe ebédelni. A menü olyan kiadós, ami nem megszokott egy hasonló jellegű étterem esetében. Minden hétköznap öt féle előételből és főételből lehet válogatni, így mindenki kedvére variálhatja össze az aznapi ebédjét. Bár még csak a barátnőmmel voltam, szerintem tökéletes hely randevúra is, főleg vacsoraidőben, akkor még inkább meghitt a hangulata.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 18:07

A stílus az esszenciája. Mediterrán hangulattal fűszerezi francia ételeit, magyar titokkal színezi borait, és eleganciával tölti fel belső építészetét. Drapp, barna, narancssárga, arany színek lazítanak el, miközben játékos angyalkák huncutkodnak a mennyezeten pihenve. Folyamatosan megújuló étlapja az évszakok váltakozásával születik újjá. Az őszi repertoár egyik gyöngyszeme kacsamell filé almás lilakáposztával, sütőtökös stircelt burgonyával és vörösboros aszalt szilvával. Az első falat kóstoló után az angyalok engem is felemeltek a fekete és arany menybe. Az étterem különösen kedvez a szerelmeseknek, akik a kellemes vacsora után az emberektől, kávézóktól és bútorüzletektől lüktető Király utcában kívánnak kéz a kézben andalogni. A Noir et l’Or profizmusát az üzletvezető és a kiszolgáló személyzet készségessége is növeli. Honlapját ínséges órákban látogatni veszélyes.