Noir ChocoBar

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Hegedű utca 6
Telefonszám:
+36-20-2228555
Kategória:
Kávézó

További információk

A csokoládézó a Hegedű és Paulay utca sarkán található. A csokibár csokiimádóknak kötelező! Különleges csokis italokat, csokoládékat kóstolhatunk meg a csokoládézóban.

Ebben a csokoládézóban elkápráztató, különleges, izgalmas, krémesen omlós, gömbölyű és szögletes csokik, csokiitalok, fincsi drazsék, sütemények, kávék, teák és szendvicsek várják a betérő vendégeket.Részletek:
- Lehetőség zártkörű rendezvényre


Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Noir ChocoBar
I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 10:01

A Noir ChocoBar remek választás minden korosztály számára, hiszen a csokoládét mindenki szereti, ráadásul itt aztán valóban forró csokit kapunk, megfűszerezve valamilyen izgalmas aromával, ha épp még különlegesebb boldogsághormon-adagra vágyunk. A kis helyiségben mindig van bőven vendég, hiszen a családias környezet és a különleges ital mindenkit csábít. Ennek ellenére a kiszolgálás gyors, a személyzet kedves. Csupán tudnunk kell választani a finomabbnál finomabbnak ígérkező forró italok közül. Mivel elég nagy adagot kapunk, ajánlott uzsonnaidőben menni, bár személy szerint engem annyira el szokott telíteni ez a finomság, hogy a vacsoráról is lemondok a javára.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 23:49

Ha akár a barátnőiddel, akár a pároddal, akár anyukáddal készülsz beülni egy barátságos helyre – ajánlott ellátogatni az Oktogon közelében lévő Hegedű utcába, a Noir ChocoBar-ba. A hely viszonylag kicsi, de nagyon népszerű, így szinte mindig tele van. Az általános hangulat ennek ellenére mégis nyugodt, csendes és családias. Csokiból bőven van választék: csokikülönlegességek, bonbonok, csoki fondue, forró csokik különböző ízesítéssel – fehér és barna csoki változatokban, csokis sütemények és -kávék, teák, teasütemények, szendvicsek és sok minden más. Az isteni csokik mellett tartanak kártyapaklikat, marokkót és különböző társasjátékokat is, melyek a majszolás és beszélgetés mellett gondoskodnak a szuper időtöltésről.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 11. 08:27

A hely szedett-vedett, a csoki fondü semmivel nem jobb, mint mikor én csinálom a bhol vett csokipasztillából és pont emiatt, meg a hozzá adott 1-1 kiwi és banán, 2-3 rúd ócska babapiskóta, 3 db pille cukor miatt meg aztán különösen nagyon drága. A kiszolgálástól sem voltam elájulva. Szóval, soha többet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
kandika kandika
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2015. 02. 21. 14:50

Kedvesek, előzékenyek. A csokik fantasztikusak. Minden elismerésem.