Nobu

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8
Telefonszám:
+36-1-4294242
Kategória:
Japán étterem, Sushi, Ázsiai étterem

További információk

A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait!

Az összesen 81 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és bármenüvel várja a vendégeket!

A Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet; az utcáról valamint a szálloda előcsarnokából is megközelíthető.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Nobu
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 10:05

Nagyon szép, igazi japán hangulat, de sajnos az árak miatt nem lesz törzshelyem, bármennyire is tetszett, és az ételek is kiválóak voltak.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
337 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:05

Nem átlagember pénztárcájához mérték, de a kuponoldalas ajánlatuk alapján ünnepi alkalomként áldoztam a Nobu oltárán. És megérte! Én amúgy is nagy japán étel rajongó vagyok, így nem volt nehéz dolguk. :) Isteni sushikat ettünk, és jóllakottan, elégedetten távoztunk. :)

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
322 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 13:54

Igazi tradicionális Japán ízek, illatok és vendég szeretett imádom.Szép,tiszta hely.Sajnos nem tartozik az olcsó éttermek közé.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:40

Egyszer vacsoráztam itt, a szülinapomon, amikor alkalmam nyílt egy egész menüsort végigkóstolni. Ez már lassan egy éve volt, de azóta is élénken él bennem az élmény, annyira fenomenális ízorgiában volt részem. Igaz nagyon kicsinyke adagokat szolgáltak fel, de annál különlegesebb ízek és fűszerek kavalkádját prezentálta mindegyik fogás. Külön szeretném kiemelni a felejthetetlen csoki szuflét, álmaimban a mai napig visszatér. A vöröses, bordó dekoráció és elegáns motívumok által teremtett egyedi atmoszféra, folyton emlékezteti az embert hogy egy igazán trendi és menő helyen vacsorázik. Összegezve egy rendkívül színvonalas és igényes étterem, ahol hírességekkel is bármikor összefuthatunk, amikor én voltam ott, épp David Arquette vacsorázott a másik asztalnál.

Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 23:52

Igazi gasztrosznobként egyszer el kellett mennem. Szerencsére akkori főnököm éppen annyira szerette a hasát, mint én, és épp annyira akart menő üzletembernek tűnni, mint amilyen Robert De Niro az valójában. A Nobu a japán konyha Kánaánja, a sushi okozta gyönyör forrása, és a tevékeny üzletemberek vacsoraasztala. Az árak az égbe kiáltanak, ahogy elhelyezkedése is mutatja. A Kempinski Hotel luxusa óvja az éttermet a korgó gyomrú szűkölködőktől, míg a hely külső borítása csendes, fényűzéstől mentes, bár zártkörű hangulatot sugalló szeparáltsággal zárja el a sétálókat a bejárati üvegajtótól. A belső enteriőr barnás, sötét megvilágítása a lélek halk zugaiba vezetett. Hiába vagyok nagy sushifaló, a választást átengedtem az főnökömnek. Az ízek sodrásában csak pillanatokra tértem vissza a való világba. A Kaszpi-tenger prémium ikrái játszottak a nyelvemen, a lazac csúszós, narancssárga húsa könnyedén úszott le hasamba. A szaké eszenciájához még érnem kell, ahogy bankszámlámnak is ahhoz, hogy a Nobu törzsvendége lehessek. Két személy részére ötvenezerbe került a japán orgazmus. Megérte.