Nike

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3
Telefonszám:
+36-70-9464176
Kategória:
Sportbolt, Sportruházat

További információk

Megközelíthetőség: Westend City Center, földszint, Millennium udvar 103.

A világ legnagyobb sportszergyártója, a Nike megnyitotta új üzletét a WestEndben, ahol közel 400 nm2-en minden a sportolókról szól.

Futás, foci, női fitness, utcai viselet: a Nike leginnovatívabb termékei mostantól itthon is elérhetőek egy helyen, a belváros szívében.
Első értékelő
Fizetési módok: Eurocard, OTP Bank Pont, Visa Electron, Amex, Diners Club, JCB, Készpénz, Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, WestEnd Vásárlási Utalvány
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Nike
Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 13:12

Nike minőség,Nike árakon.Minden ami a sportoláshoz kell itt beszerezhető.Tényleg drága te nem túlzok azzal,hogy örök garanciát és minőséget kapunk.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:34

A Nike sportszaküzletében mindig segítőkészek az eladók, mindig tudják, hogy mire van szükséged. Én futócipőt szerettem volna vásárolni, s az üzletbe belépve máris köszöntött egy nagyon szimpatikus eladó. Segítséget kértem, és néhány perc beszélgetés után már tudta is, milyen futócipőre van szükségem.
Az üzletben nem zavaró, sőt magától értetődő, ha megszólít egy eladó, hogy segíthet-e. Barátságos hozzáállásukkal és segítőkészségükkel kellemessé teszik az üzletben töltött időnket. Ez a fajta profizmus elmondható minden eladóról, de végülis ez az, amit elvárunk egy ilyen cégtől, mint a Nike.
Már csak hab a tortán, hogy az üzlet nagyon ízlésesen van berendezve, külön helyen vannak a futáshoz, labdarúgáshoz és egyéb sportokhoz tartozó cipők, ruhák, kiegészítők. Bármikor megyek be az üzletbe, mindig sportolni támad kedvem.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 19:05

Imádott sportmárkám. Elfogult vagyok a NIKE sportmárka tekintetében. Teljesen el voltam szomorodva, amikor azt hallottam kivonult az országból. De a NIKE megcáfolta a hírt és nyár elején megnyitotta kapuit ismét a Westendben. Mint rendszeres futó, természetesen csak NIKE cipőben futok, és a ruházatom is ezen márkát képviseli. Nem azért, mert anyukám az asztal körül kergetett gyermek koromban. :) Egy közép-felső kategóriát képvisel árakban, de a minőség az minőség. Akkor amikor az ember sportol, nem mindegy milyen cipőt és milyen ruházatot visel. A cipő, hogy kényelmes legyen és fogja az ember bokáját, hát ugye ez nagyon fontos. A ruházatról nem is beszélve, hogy lelegezni tudjon a test és bőr. És mivel edzés után azonnal megy a ruházatunk a szennyesbe, fontos, hogy bírja a rengeteg mosást. Nekem van olyan NIKE futó nadrágom, ami közel hét éves. Pedig aztán a mosógép ad neki rendesen és van olyan hét, amikor kétszer is találkozik a mosással. Szóval nem elhanyagolható márka a piacon és a stílus és elegancia is bele van csempészve a NIKE érzésbe. Tudd sportosan elegáns lenni és tud sportosan sportos lenni...:)

Hasonló szolgáltatók a közelben