Nightmare in Budapest

(5.0) - 10 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Rákóczi út 30
Telefonszám:
+36-30-2159686
Kategória:
Szabadulós játék

További információk

A célunk, hogy a látogatók egy igazán rémisztő, adrenalin dús, látványos és izgalmas túrának legyenek részesei, amely maradandó élményt nyújt minden korosztály számára. Egyedileg készített díszletek között, speciális hang és fény effektek mellett a minőségi, valósághű kellékek és színészeink által életre keltett horror karakterek garantálják, hogy a vendégek teljes mértékben a történet részeseivé válhatnak.

Közel 500nm-en, tematikusan berendezett helyiségeken keresztül haladnak a választott program során, melyet interaktív feladatokkal teszünk még különlegesebbé.

Műsoraink angol nyelven is elérhetőek, így a külföldi vendégek, turisták számára is kínálunk szórakozási lehetőséget.
Első értékelő
Megnyitás
2012
Elfogad bankkártyát? Nem
Akadálymentesített? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Nightmare in Budapest
Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2015. 04. 12. 09:55

A Nightmare in Budapest igazándiból egy interaktív horror show. A feladat az, hogy kijuss és túlélj. Én személy szerint nagyon élveztem noha nem vagyok egy horror film kedvelő, de ez nagyon más mivel itt a saját és társaid "élete a tét". A színészek zseniálisak tényleg félni kezdesz tőlük. Egy szó mint száz én barátaimmal voltam és még kb egy hétig ez volt a téma, egyszerűen zseniális hely. Áraik személyenként vannak megszabva csoport lépcsőkkel így ha többen vagytok kevesebb fejenként. Illetve van szülinapi csomagjuk is ami 30 000 ebben benne van a horror túra és a rendezvényterem bérlése 1 órára 10 főnek persze a szülinaposnak ingyenes amennyiben aznap van. Szerintem korrekt áraik vannak és nagyon rugalmasak. Mi vissza járok vagyunk :) Van még két szabadulós játékuk az élveeltemetés és az emberrablás. Nah ez lesz amit legközelebb kipróbálunk :)

Orsolya Szabó Orsolya Szabó
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 13. 19:53

Az osztálytársaimmal voltam kirándulni Budapesten és akkor mentünk el ide. Imádtuk mindannyian. Még azokat is összekovácsolta, akik alapból nem voltak jó viszonyban. 10/10

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 16:44

Én inkább legközelebb kihagyom a barátaim beszéltek rá, nem akartam félősnek látszani, de nagyon sokszor felpörgött a pulzusom. De ez csupán az én hibám, egyébként nagyon ötletes és remek hely

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 10:16

Jól tettem, hogy barátaimmal látogattam el ide, és a gyerekeket otthon hagytam, még pár év és ők is élvezhetik ezt a nem mindennapi élményt.

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 04. 23. 00:04

Elöljáróban annyit, hogy mindig is kerültem a horrorfilmeket, rettegtem tőlük, és az Underground Fear sem saját ötlet volt. Az egyik barátnőmet szülinapja alkalmából leptük meg egy közös rettegéssel, és úgy gondoltam, érte bevállalom. Utólag nagyon bántam volna, ha kihagyom! Cuccainkat egy külön értékmegőrzőben hagyva egy pincebejárathoz vezettek minket, ahol kikötötték, hogy álljunk meg az ajtó előtt, majd a külső ajtót ránkzárták. Már épp elég pánikkeltő volt ez is, sikítva kapaszkodtunk egymásba az ott történtek miatt. Mikor pár percnyi idegőrlés után beengedtek minket, egy orosz akcentusos hentes igazított útba minket. A cél világos: ki kell jutni, át a horrorfilmekből ismert szereplőkön és ijesztő szobákon keresztül. Néha vannak megoldandó feladványok vagy éppen el-elkapnak egy kis "kínzásra", de a lényeg, hogy élethű, ijesztő, a színészek félelmetesen játsszák a szerepüket. Bár tény, hogy gyakran ránktört a röhögés bizonyos szituációkban, ez is bizonyítja, hogy nemcsak a rettegésről szól ez, hanem tök jó szórakozás is egyben. Megéri az árát!

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:34

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha kezdtek belefásulni a szürke hétköznapokba, ez a Horror színház biztosan felpörget majd!!! Amint bezárul mögöttetek az ajtó már kezdődik is a rettegés. Egyik szobából a másikba kell átjutnotok miközben sosem tudod mi vagy ki vár rád a sarkon túl. A színészek egyszerűen fantasztikusak, olyan meggyőzően adják elő a szerepüket, hogy sok híres színészünk megirigyelhetné! Az eseményeket a ti reakcióitok is befolyásolják, az egész teljesen interaktív! A barátaimmal jártunk ott és miután kijöttünk, egész este csak erről beszélgettünk, annyira intezív, felkavaró élményt volt. A berendezés is nagyon eredeti, szóval az egészet nagyon jól kitalálták!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 11:04

Nagyon komoly! Ezzel a két szóval tudnám jellemezni a budapesti horror színházat. Aki szereti a horrorfilmeket vagy csak egy kis adrenalinra vágyik, annak mindenképp érdemes ide ellátogatnia. A díszlet, a színészek, az egész nagyon ki van találva. Mi még nyáron mentünk délre, napsütésből be a sötétségbe. Nehezen találtunk parkolóhelyet, ezért odacsörögtünk, hogy ha tudnak, várjanak meg a kezdéssel, és természetesen bevártak. Ha jól tudom, fél óránként indítanak egy „műsort”, és időpontot mindenképp érdemes foglalni. Nem szeretnék egy poént se lelőni, tényleg csak ajánlani tudom a helyet!

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 13:22

Nem rég barátaimmal elmentünk a Horror Színház néven is ismert helyre, és hogy őszinte legyek, nagyon páráztunk. :) Mikor odaértünk ez nem enyhült sőt… nagyon jól be van rendezve mindegyik szoba, a jelmezek zseniálisak és a színészek… A gyenge idegzetűeknek tényleg nem ajánlom. Bár a kezdeti félelem után a végén már nevetve mentünk ki, de hatalmas élmény volt és maradandó is. Mikor ’kiszabadultunk’ azt éreztem, hogy ide mindenkinek el kell jönnie, mert annyira jó volt!
Diákigazolvánnyal nem annyira drága, de egyébként nem is olcsó. Könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel is.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 20:14

Ha egy kicsit kiszeretnénk zökkenni a hétköznapok monotonitásából és nem riadunk vissza egy kis félelemtől, akkor nézzünk el egy interaktív horror színházba! A Nightmare in Budapest névre hallgató előadássorozat a hetedik kerületben rémisztgeti az arra tévedőket. A 400 négyzetméteres helyen feladatunk nem más, mint a túlélés: amint belépünk az ajtón elkezdődik a történet és szobáról szobára terelnek minket. A történetbe néha nekünk is be kell kapcsolódnunk és végül a megnyilvánulásaink is befolyásolni fogják a sztori végkimenetelét. Külön érdekességként megemlíthető, hogy a történet és az előadásmód mindig más, a színészek folyamatosan improvizálnak, így a többszöri kipróbálás után is érhetnek még minket meglepetések. Akinek mindez felkeltette az érdeklődését, az ne habozzon, próbálja ki!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 27. 13:57

A legjobb és legparásabb hely ahol eddig valaha jártam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Visszatérő rettegő vagyok, kipróbáltam már az összes műsort és egyik jobb mint a másik. Profi csapat, profi díszletek!