New Yorker

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1
Telefonszám:
+36-1-2387010
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Sportruházat, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Megközelíthetőség: WestEnd City center, aluljárószint, Millennium udvar 13.

Termékek:

Női ruházat, férfi ruházat, bőráru, táska, női fehérnemű, férfi fehérnemű

Trendi kollekcióival a 12-39 éves korosztályt célozza meg, elérhető áron.

A New Yorker öt saját márkát kínál vásárlói számára: fishbone és fishbone sister (sport- és utcai ruházat); amisu (női divatruházat); smog (trendi férfiruhák a hétköznapokra); valamint a censored (fehérnemű és fürdőruhák).
Első értékelő
Fizetési módok: OTP Bank Pont, Készpénz, MasterCard, Visa, WestEnd Vásárlási Utalvány
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház, Ingyenes mélygarázs, Ingyenes parkolóház
Brand: New Yorker
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - New Yorker
Katrus Katrus
10 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 18:13

Téli szoknyát keresek már egy ideje, így egyik barátnőm tanácsára mentem be a New Yorkerbe. De sajnos kicsit csalódtam, mert ő azt mondta, hogy az Árkádban sok szoknyából lehetett még választani néhány napja, nekem viszont sajna csak a Westend esett útba. Sajnos olyat se nagyon találtam, ami tetszett volna, ezek mellett pedig még drágák is voltak és abszolút nem az én ízlésemnek valóak. Így nem kis csalódottsággal kullogtam ki az üzletből, újból szoknya nélkül maradva.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
230 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 14:53

Hogy lehet az, hogy ide még nem is kommenteltem, hiszen az egyik kedvenc üzletem. Sokat jártam ide, a ruhatáram fele kb. innen való, főleg a felsőim. Régebben színesebb volt a választék. De vannak jó akciók, leértékelések. Mindig benézek, mert egyszerűen kihagyhatatlan.

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 10:46

Két-három éve még gyakrabban ugrottam be valamelyik New Yorker-be, ha frissíteni akartam a ruhatáramon, viszont néhány komoly csalódás után visszavettem a lelkesedésből. Tény és való, hogy egész alacsony áron is lehet itt ruhákat kapni (bár az újabb kollekciókra ez nem kifejezetten igaz), viszont erősen a minőség rovására megy a nagy olcsóság. Sőt, ami nagyobb gond, hogy a drágább darabok sem jobb minőségűek. Tapasztalatom szerint alaposan meg kell nézni mit vesz meg az ember, mert nekem már sikerült enyhén félrevarrt, vagy eltávolíthatatlan folttal rendelkező példányt is kifognom. Ez persze máshol is előfordulhat, de ha már egynél többször tapasztalja az ember, kicsit elgondolkodtató.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:12

pár éve nagyon furcsa volt még a próbafülke, így néha az tartott vissza a próbálástól, hogy a fél áruház nézheti, ahogy öltözöm-vetkőzöm. Nem mindenki olyan, hogy egyszál ....-ben próbálgatja a melltartót és a toppokat. Na de azóta szerencsére ez változott, úgy látszik sokan reklamáltak, vagy rájöttek maguktól. Amúgy imádom a választékot és éljenek az USA mintás cuccok :D