Nemzetközi Masszázs Akadémia

0 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Szent István körút 18
Telefonszám:
+36-20-5353262
Kategória:
Felnőttképzés

További információk

A Nemzetközi Masszázs Akadémia alapítóinak célja egy olyan professzionális oktatási központ létrehozása volt, ahol mindenki (kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül) megtalálja a hozzá legközelebb álló masszázstechnikákat.

Oktatási rendszerünk lehetővé teszi, hogy mindenki igényeinek megfelelő szinten sajátítsa el a választott masszázstechnikákat. Ennek megfelelően, aki csak a családját és önmagát szeretné kényeztetni annak az alaptanfolyamokat ajánljuk (vizsga letétele nélkül is elvégezhető), aki pedig hivatásként szeretne masszázzsal foglalkozni, annak pedig a továbbképző-, mestertanfolyamokat javasoljuk.

Oktatóink magasan képzett, több év szakmai– és oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek.

Oktatási anyagaink összeállításánál különös hangsúlyt fektetünk az ergonómiára, vagyis arra, hogy olyan technikákat adjunk át, amellyel a masszőr hatékonyan tud dolgozni, munkája során mégsem károsítja saját kezét, vagy gerincét.

A vizsga letétele után kapott névre szóló, angol- és magyar nyelvű reprezentatív oklevél mind Magyarországon, mind külföldön használható.

A Nemzetközi Masszázs Akadémián történő oklevél megszerzése után lehetőség van az elméleti és gyakorlati oktatás anyagait nívós külső helyszíneken is gyakorolni. A legtehetségesebb hallgatók a Massage Minute Service állásinterjúin többletponttal indulnak, így esélyt szerezve magas színvonalú professzionális munkavégzésre.

Célunk, hogy minden masszázs iránt érdeklődő személy számára lehetőséget biztosítsunk, ezért folyamatosan akciókkal, kedvezményekkel tesszük elérhetőbbé minden tanfolyamunkat.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Nemzetközi Masszázs Akadémia

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés