NEMO Fish & Chips & Salad Bar

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 16
Telefonszám:
+36-30-4765786
Kategória:
Étterem

További információk

Friss, grillezett tengeri és édesvízi halak, fish and chips, önkiszolgáló salátabár, Buda szívében a Mammut és a Millenáris közvetlen közelében, terasszal ez mind a NEMO.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - NEMO Fish & Chips & Salad Bar
Erika László Erika László
94 értékelés
1 követő
8 plecsni
217 hasznos vélemény
2015. 11. 08. 08:53

Kellemes helyen van, a felújított Lövőház utcában. Rövid de velős étlap, udvarias kiszolgálás, az egyetlen kifogásunk a látványkonyha gyengén működő szagelszívójával kapcsolatos: nevezetesen nem jól vagy egyáltalán nem működik, az étteremben penetráns az étel- és az olajszag.
Fish and chipset ettünk és tőkehalat friss salátával, remek volt!

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 10:52

Bár még próbaüzemben, de végre megnyílt. Mint kiderült, nem csak én vártam nagyon a nyitást… Az első napokban elfogyott az egy hétre rendelt halmennyiség. Így az étlap több eleme is, de ezért – is – vissza kell majd térni. Magam és asztaltársam részéről érthetetlen a főleg angolok körében hódító fish and chips mánia, miért kell a finom halat bundába öltöztetni, olajban fürdetni…, de itt is ezt tűnt húzóételnek, gondoltuk, jobb helyet nem találhatunk a kipróbálására. A próbaüzem okozta ételhiányok is ebbe az irányba tereltek, így túlestünk rajta. A maga nemében tökéletes: finom hal, habos, könnyű sörtésztában remek krumplival, de miért kell ezért rajongani…? A bébi polip és a rákfarok izgalmasabb volt számunkra, különösen a választható, különleges szószokkal. A chilis karamell és a mézes mustáros grapefruit például egészen kiváló, biztos, hogy a többi is, ezeket kóstoltuk. A saláta is túllép a megszokott – aszott – leveleken, zöldségek, magok és finom öntet jellemzi. Az árak normálisak, a kiszolgálás a folyamatos „úszás” és rumli ellenére is baráti.
Jó kis hely lesz!