Nemdebár

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Széll Kálmán tér 5
Telefonszám:
+36-20-5198687
Kategória:
Pub, Kávézó

További információk

Cipőtaposás, politizálás, flegmáskodás, stresszelés, pózolás, túlzott hangoskodás, kasztoskodás és italakció nélkül.

Asztalfoglalás 12-20-ig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Nemdebár
Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 22:49

Eksztázis kaptam, amikor először megláttam a Nemdebárt, mert nagyon hiányzott egy ilyen hely a Moszkva tér környékéről. A Móricz és a Széll Kálmán tér az a hely ahol a budaiak találkoznak, lakjanak akár a világ két másik végén, mégsem volt egy használható hely ahol beszélgetni lehet. Vagyis volt, de abból is pékség lett..Na de megjelent a Nemdebár aminek már a neve is csodás, szép, pici, kellemesen alter, minden amik kell. A szomorú igazság az viszont az, hogy voltam párszor, és de már egy ideje nem, és nem is valószínű, hogy hamarosan visszatérek. Valami tehát mégis hiányzik a Nemdebárból, vagy túl sok van belőle, és a kiszolgálás sem tetszett.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 10:15

A Nemdebárban uralkodó atmoszféra teljesen ellazít egy rohanós, idegbajos nap után is. A pultosok mindig jófejek, az ide látogatók laza alternatív arcok (a szó legjobb értelmében- alakoskodást, beképzeltséget itt még nem nagyon tapasztaltam), és kutyabarát a hely, ami máshol lehet, hogy zavarna, ám ebben a családias környezetben a lábamhoz dörgölőző, simogatásra vágyó kutyusok is teljesen normálisnak, természetesnek tűnnek. Az ülőalkalmatosságok nemcsak dizájnosak, de szuperkényelmesek is, nincs zaj, nincs tolakodó zene vagy zavaró mesterséges fény. A Nemdebár tökéletesen idézi meg a meghitt otthon hangulatát- ha valami csoda folytán nem kellene fizetni az italokért, akkor tökéletes lenne az illúzió! :)

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 11. 17:04

"Budán nincs nagyon más, ehhez hasonló alternatív hely." - És igazat szólt a kedves pultos, amikor felnyitotta szemünket: a Nemdebárt komolyan kell venni. A hangulat valahol a 'családi' és a 'baráti' útvesztőjében mosódott el, a Nemdebár időszámítása azonban teljesen egyedi. A sötét és vöröses árnyalatok mögül ki-kikukucskál egy-egy retro elem, melyekből egész varázslatosan épül fel ez a műanyag világ. Az eklektika jegyében, a távoli lávalámpa fényében fürdik Michael Jackson eredeti bakelitje, a falakon pedig Amanda Lear díszeleg. A Nemdebár, a maga apró terével is büszkén kiáll a budai oldal nevében, ráadásul nem sok hely mondhatja el magáról, hogy a négykézláb távozók mellett a négy lábon érkezők is emberszámba vétetnek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 21:12

Mit is mondhat az ember egy helyről, aminek ilyen frappáns neve van? Ha frappáns, ezt még nem döntöttem el. Kellemes kis hely a bár, jó fej pincérekkel, néha kutyákkal – ami tök jó –, és délutánonként viszonylag kevés emberrel. Szóval ideális egy jó beszélgetéshez. Semmi extra nincs a Nemdebárban, számomra nem jött át olyan hangulat, amiért mindenképp érdemes újra felkeresni, viszont az eklektikus hatásért érdemes bekukkantani, találunk itt a falakon mindent. Az árak a budai elvárásoknak megfelelőek, egy kicsit drágább, mint a belváros, ha a közelben jársz, ugorj be, hisz látni ezt is érdemes: egy hely laza atmoszférával, sok-sok poszterrel, lazuló emberekkel. Célirányosan, a város másik végéből azonban nem indulnék neki.