Négy Muskétás Étterem és Söröző

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1115 Budapest, Tétényi út 18.
Telefonszám:
+36-1-2031401
Kategória:
Söröző

További információk

Közel húsz éve várjuk kedves vendégeinket udvarias kiszolgálással, ízletes ételeinkkel. Négy gyermekkori jó barát fejében született meg az ötlet egy hangulatos étterem megalapításáról. Összetartozásunk jelképeként választottuk a „Négy Muskétás Étterem” elnevezést.
Munkatársaink régóta egy csapatban dolgoznak, összeszokott, szakképzett gárdát képeznek. Vendégeink mindig a legjobb minőséget kapják, ha ellátogatnak hozzánk.
Éttermünk filozófiája: „A vendég a király!” Akkor teljesülnek kitűzött céljaink, ha vendégeink elégedetten távoznak, visszatérnek hozzánk és a nálunk töltött kellemes órákról ismerőseiknek is beszámolnak. Hiszen a közvetlen tapasztalatból eredő, szájhagyomány útján terjedő reklám a legjobb.

Vendégeink a’la carte több, mint 50 féle, házias ízek szerint készült étel közül választhatnak.

Éttermünk belső terme 30 férőhelyes, boxos kialakítású. A 40 személyes külső terasz nyáron nyitott „kerthelységként” működik, amit télen fedett, fűtött teremmé alakítunk át. A teraszon - igény esetén - lehetőség van az asztalok változatos elrendezésére.

Éttermünkben lehetőség van munkahelyi rendezvények, születésnapok, baráti összejövetelek, esküvők, és egyéb rendezvények lebonyolítására.
Első értékelő
Megnyitás
1994
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Négy Muskétás Étterem és Söröző
Romhanyi Monika Romhanyi Monika
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 16:32

A kedvenc éttermem Budapesten. A tárbeefsteakért idejárnak Szentendréről ismerőseim is. A séf ajánlatát szinte havonta változtatják. Érdemes megkostólni. A gyulai palacsinta, gesztenyepüré fagylalttal a kedvencem lett. Volt, hog yodatelefonáltunk zárás előtt fél órával, hogy mennénk egy gyors vacsorára. És a vacsora szokás szerint kíváló volt!!! Mindenkinek ajánlom. Barátságos szeméylzet, jó árak, minőség felső fokon!(A gyerekeknek van gyerek menű is )

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:55

Az étterem négy gyermekkori jó barát összetartozása miatt kapta a nevét. Nevéből adódóan hűen visszatükrözi a lovagkor jellemzőit, mind kinézetben, mind pedig hangulatban. Nagyon szép látványt nyújt este, kivilágítva. A 12. kerületben található hely legfontosabb alapszabálya, hogy a „vendég a király”, így mindent ennek megfelelően csinálnak. A vendég itt mindent megkap, és olyan kényelemben részesül, mely sok étteremben sajnos hiányzik. Még saját menüt is összeállíthat, e legkedvencebb ételek pedig felkerülnek az étlapra rendszeres fogyasztásra. Itt tényleg minden a vendégért van. Továbbá lehet különböző rendezvényeket is tartani, mint születésnapokat, esküvőket, munkahelyi rendezvényeket és baráti összejöveteleket, hiszen legalább harminc ember befér és még kint is van hely a teraszon, mely télen fűtötté és fedetté alakul. Az étterem gyermekbarát is egyben, hiszen a kisebb korosztály is lehetőséget kap számukra összeállított Gyermekmenü elfogyasztására.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dzsungel Étterem 1066 Budapest, Jókai utca 30.
44 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés