Napliget Vendéglő

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
4445 Nagycserkesz, Vasvári Pál utca 56.
Telefonszám:
+36-42-715503
Kategória:
Csárda

További információk

Napliget Étterem 1994. májusában nyílt meg és azóta töretlen népszerűséggel működik. Betérő vendégeink közel 200 féle ételből válogathatnak, így mindenki megtalálja a neki megfelelő ételt. Családi és üzleti rendezvények lebonyolítását vállaljuk.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Napliget Vendéglő
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 14:31

Jártam már néhány étteremben.Divatos modernben,zsibongóban,csöndesben,békebeliben,és sorolhatnám.Kevés olyan van,ahonnan elégedetten távozok.Kicsi az adag,szerény a választék,drága,udvariatlan a pincér,jellegtelen az ételek íze,barátságtalan a hely...Aztán betértünk ide.Jött a pincérnő-mosolyogva.Odanyújtja az étlapot,melyben elképesztő mennyiségű fogás van felsorolva-4 oldalnyi szárnyas,4 oldalnyi sertés,stb!Mindenből lehet féladagot kérni-elgondolkodtató!Hosszas vívódás után ezt választottam,és elővigyázatosan csak féladagot rendeltem: Tejszínes csirkebecsinált leves,Parenyicasajtos sertéspecsenye vegyes köret,és Ice somlói.
Nos,itt a féladag olyan,mint máshol az egész sem.Ízletes,kreatív,laktató!A Nyírség becsülete.
Ui: Láttam egész adagokat is-Toldi Miklós és a malomkő jutott eszembe...

K. Mónika K. Mónika
23 értékelés
1 követő
5 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 20:25

Én előző életemben éhen haltam, és most bepótolom. Imádok enni, de nem mindegy, hogy mit és milyen közegben. Ez az a hely, ahol mindig marad a tányéromon, de nem a minőség miatt, hanem az óriási adag az oka, amivel nem tudok megbirkózni. Tüneményes felszolgálók, akik kedvesen mosolyogva régi ismerősként köszöntik az embert, szívesen beszélgetnek, kínálják a legfinomabb étkeket. Csak ajánlani tudom :) Bár a fal mögötti személyzetet nem ismerem, de köszönöm nekik is a sok finomságot!

O. Erzsébet O. Erzsébet
11 értékelés
1 követő
5 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 06. 18. 16:31

Többször ebédeltünk vagy vacsoráztunk ebben az étteremben a párommal a családommal a munkatársaimmal. Nagyon finoman főznek, van fél adag, gyerek adag.és amit meghagyunk kérés nélkül csomagolják. Nagyon gyors és udvarias a kiszolgálás, bármilyen kéréssel fordulhatunk a személyzethez. A gyerekek ha már befejezték az evést és unatkoznak az asztalnál a kinti elkerített játszótéren játszhatnak. Aki még nem ismeri próbálja ki, nagyon ajánlom!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Mikszáth Kálmán Általános Iskola és Óvoda Nagycserkesz 4445 Nagycserkesz, Vasvári Pál u. 99-101.
értékelés
Thumbnail Nagycserkesz postapartner 4445 Nagycserkesz, Lenin utca 8
értékelés
Thumbnail Dr. Bolek Katalin háziorvos 4445 Nagycserkesz, Lenin u. 17.
1 értékelés