Napfényes Étterem

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1077 Budapest, Rózsa utca 39.
Telefonszám:
+36-1-3515649
Kategória:
Vegán

További információk

Az étteremben készített ételek növényi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak semmilyen állati fehérjét (hús, tojás, tejtermék). A felhasznált alapanyagok nagy része biogazdálkodásból származik. A fehér lisztet, a fehér cukrot, a kakaót és a babkávét is egészségesebb tönkölyliszt, nádcukor, karob és gabonakávé váltotta fel az ételek elkészítésénél.
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Napfényes Étterem
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 11:26

A családdal Balatonról hazafelé jövet, mivel tudtuk, hogy az egy hetes távollétünk miatt nem sok főtt étel vár otthon, így az éhségünk csillapítására első gondolatunk a Napfényes Étterembe vezérelt. És ismét nem bántuk meg a döntésünket. A nagy melegre való tekintettel a legjobb szomjoltóval a gyömbéres limonádéval indítottunk. Majd a napi menüből mazsolázva esett a választás a lecsós szejtán szeletre, amit a tapasztalatnak köszönhetően, tudtuk, hogy inkább felezve kérünk nővéremmel, mert 2 főnek is bőséges az egy főre jutó adag. Nagyon kedves a személyzet, így meglepődés nélkül teljesítették a kérésünket. Anyu cukkinipaprikást választott nokedlivel, ami szintén nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom a Napfényest azoknak, akik az egészséges táplálkozás hívei. És még a húspártiaknak is érdemes kipróbálniuk, mert a töltött káposztájuk, megtévesztően hasonlít a hússal elkészített változatára. Ezt apukám tanúsította. :) Távozáskor nem tudtuk megállni, hogy ne kóstoljuk meg a kifejezetten a nyár tiszteletére készített vegán fagyijaikat, amelyekkel a tejtermékekre érzékenyek is nyugodt szívvel hódolhatnak édesség iránti szenvedélyüknek. Én a grillázst és maracuját kóstoltam meg, valami mennyei volt!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 24. 16:58

Bármilyen családi vagy baráti alkalom adódik, akkor a Napfényes a preferált hely! Bármit ettem eddig az étlapjukról mindig kulináris élvezetben volt részem! És ami külön tetszik, hogy mindig vannak napi menüjeik, amelyek fele annyiba kerülnek mint az étlapon felsorolt ételek, de adagban ugyanazt a mennyiséget kapjuk. Érezhető, hogy a szakács szívvel-lélekkel készíti az ételkölteményeit!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:07

A legjobb vegetáriánus étterem egész Budapesten. Igazán ízletesek az ételeik, nagyon nagy adagokat adnak! Ajánlani tudom továbbá a gyömbéres vagy rózsavizet limonádét, valamint a cukrászati süteményeiknek sincsen párjuk.A pogácsájuk pedig mennyei!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
T. Gyöngyi T. Gyöngyi
19 értékelés
2 követő
5 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 05. 29. 15:38

Jó szívvel tudom ajánlani az éttermet. A napfényes táljukat kóstoltuk meg, így sokféle ételt megízlelhettünk. Nagyon finomak voltak! A páromnak is nagyon ízlett, pedig ő inkább a húsos ételeket szereti. A limonádéjuk és a frissen facsart leveik is isteniek!