Náncsi Néni Vendéglője

(4.0) - 12 értékelés
Cím:
1029 Budapest, Ördögárok utca 80
Telefonszám:
+36-1-3972742
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Történt, hogy fél évtizedig tengerjáró hajók fedélzetén szolgáltam. Megunva az állandó ringást a lábam alatt, elégelve a kalandot, partra léptem. Elhatároztam, hogy olyan vendéglőt nyitok, ahol mindennek az ellenkezőjét fogjuk csinálni: ha máshol az étel sokba kerül, itt olcsóbb, ha a túrógombóc amott kicsi, akkor nálunk nagy, vagy inkább óriási, és ellenállhatatlanul rezeg prézliköpönyegében, tejfölsipkájában; a bableves illatos és gazdag; ha úgy esne jól, csíp a lecsó; a sonkás kocka dombnyi a tányéron és nagyon finom; a befõttekkel és savanyákkal dugig a polcok, és a vendég azt választja, amelyik csak tetszik, hogy úgy érezhesse magát nálunk, mint egykor a nagymama konyhájában.
Az én nagymamámat Náncsinak hívták. Neki állítunk emléket vendéglőnk nevében.
Aztán keresni kezdtük azt az embert, akinek a mi szakácssüvegünk illik a fejébe; valakit, aki úgy készíti az ételt, hogy a vendég sajnálkozik: az evőeszköz használatával le kellett szoknia arról, hogy mind a tíz ujját megnyalja.
Első értékelő
Megnyitás
1980
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
12 korábbi értékelés - Náncsi Néni Vendéglője
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
214 hasznos vélemény
2014. 11. 11. 21:13

Nagyon jó. Itt ettem életemben először - és utoljára - egészben megsütött fokhagymát. (Egy egész fejet.)
Első osztályú volt a bélszín. Ahogyan én szeretem: angolosan, véresen. (Máshol többnyire túl sütik.)
Kicsit lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Sebesi Károly Sebesi Károly
18 értékelés
1 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 12. 20. 15:57

Legendás hely és nem is lehet benne csalódni. Megéri felkeresni, a világvégén kell jobbra fordulni, és 1km után meglátjátok, megérte!

7 értékelés
1 követő
5 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 06. 18. 17:08

Régen minden jobb volt? Nem hiszem, de ez esetben a vendéglő nosztalgikus jellege inkább előnyére válik, mintsem hátrány lenne. Az étlap sokszínű, az ételek többnyire ízletesek, a tálalás békebeli, a kert nyári estéken hívogató. A csapolt sör viszont gyenge, sokat kell várni az ételre, nagyon lassan jön a számla és az ár/érték arány is lehetne jobb. 3-as, max 4-es alá

Hasonló szolgáltatók a közelben

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 09. 27. 01:28

Egy étterem, ahova ritkán, de annál nagyobb élvezettel megy az ember. Én egy dologra emlékszem. A nagy túrógombócra. A családdal voltunk, nagyon meghitt családias az étterem és az étel válogatások is a régi magyar ízvilágot hozzák. Nem tartozik az olcsó helyek közé. Ráadásul eléggé kiesik, már mint a Pestieknek. Ide valami különleges alkalommal érdemes jönni, vagy külföldi vendégekkel. Ha szereted az igazi magyaros ételeket, hangulatot, akkor ki kell próbálni legalább egyszer. Sok pénz legyen nálad.

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 07. 27. 17:17

Egy hétfő estén, 9 óra után megéhezve nosztalgiázni mentünk ebbe az étterembe. Nem kimondottan csúcsidő, de sokan voltak. Jó oka van. Előételként a mókás nevű tunkedlit választottam, mennyeien fűszerezett kacsamáj, friss pirítóssal. Aztán jött az egyszemélyes csülök, annyira tökéletes, puha és mégis ropogós; töltött tök, egyszerűen képtelenek voltunk megenni, akkora adagok voltak. Ezért aztán sajnos a csábító madártejet nem rendeltük meg. Nem sürgettek, pedig mire végeztünk, kiürült a kerthelyiség. Kértük, hogy a csülökcsontot csomagolják be a kutyánknak. Mi ugyan őt otthon hagytuk, de láttuk, hogy volt, aki elhozta és simán elüldögélhetett az asztal mellett, még vizestálkát is kapott. Az árak sem elrugaszkodottak, főleg a kiszolgálás, az ételek minősége, a bőséges választék és az egész hangulat miatt. Gyönyörű, hatalmas ősfák, készséges pincérek, jópofa táblák. A gyerekek lekötésére komoly fa játszótér van.A mellékhelyiségben fából fellépő, hogy elérjék a mosdót. Otthon ért a következő meglepetés, amikor elővettük a csomagot: a kétféle étel maradéka két dobozban, lehegesztett fóliás kivitelben, annyira elképedtünk, szegény Bodri nem értette, mit bénázunk, miért nem kaphatja meg elég gyorsan a csontját ))::

H. Szabolcsné H. Szabolcsné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 09:14

Visszatérő vendégek vagyunk. Voltak kisebb negatív vélmények amúltban, így jobban láttam, ha egy kis időre szüneteltetem ott létünket. Kb két hete ismét elmentünk ebédelni. Az az észrevételem ismét, hogy a vendéglőnek az étel rendelésétől azok elkésazültéig, kisebb dogokkal, figyelem falatkákkal kéne élnie vendégei felé. Értem ez alatt: kicsi guszta tálalású zeller-krém dekorálva, pici pogácsák. Úgy ítélem meg ez a vendéglő megengedhetné vendégei felé ezt a kis figyelmességet! A vendég komfort érzete és megtartása a legfontosabb a mai világban! Első felkeresésünk óta úgy ítélem meg, hogy romlott a színvonal és maximálisan vissza kéne nyerni a vendégek maximális bizalmát! Új pncérek vannak, akiki még nem tudnak teljesen a vendégekért lenni, de remélem az Étterem a PR- és Marketinges szakembere havonta eligazítást tart e téren az dolgozóknak! Kedvesség és előzékenység Uraim!

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 14:50

Sok a baj velük.., nem tudok hazamenni, ha etetés van: ebéd és vacsoraidőben, mert a vendégek az utcán parkolnak, jellemzően az út közepén. Nem értem, miért nem csinálnak parkolót. Aztán mialatt náluk voltam, feltörték az autómat, kiderült nem egyedi az eset, volt, amikor őr vigyázott, aki aztán szövetkezett a rablókkal... Mindezek ellenére a hely jó! Utánozhatatlan a kert, játszótérrel, és a legendás - ugyan ma már kicsit némileg kisebb - óriás túrógombóc, ahogy írják: mifelénk módra. Érdemes megnézni a honlapjukat, is!

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 10:39

Bár a terv eredetileg láthatóan az volt, hogy míg más éttermek drágán adják étkeiket, addig a Náncsi olcsón...ez mostanra azért a feje tetejére állt, mondhatni a szerepek felcserélődtek. Az árak szépen felmásztak, de a hangulat, a minőség és a kiszolgálás miatt azért egyszer-kétszer mindenképpen térjünk be a Náncsihoz. A kerthelyiség messze földről híres, hiszen ahogyan az étlap is mondja, nincs jobb nyáron egy jó borjúpörkölt nokedlival és tejfölös uborkasalátával, a végén egy pofa sör. Mindez a tűző nap alatt, ám mégis a hűsítő fák árnyékában. A túrógombóc eperöntettel szintén zseniális darab, és ne feledjük a gyerekek számára kialakított játszó sarkot a hatalmas udvaron.

Gábor7 Gábor7
32 értékelés
1 követő
8 plecsni
37 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:44

Családi vállalkozásról lévén szó, ahol tényleg a vendég a fontos, a pincérek megpróbálnak helyet szorítani nekünk, a vártalanul betérőknek, a teljesen teli és állandóan előre foglalt étteremben.
Leülünk. Ilyenkor oly jó elnézelődni. Izgalmas megfigyelni a részlet gazdag berendezést, amelynek minden darabja sok-sok szeretetről árulkodik és egy olyan korról, helyről, ahol, a nagymama szívét lelkét adja a vacsora mellé és boldog, hogy ott vagyunk. Ez itt a hely, ahol a kockásabroszos asztal mögött ülve megtapasztalhatjuk a nagyanyáink konyháinak légkörét és ízeit. Mellettünk a régi kredencen befőttek és gyönyörű díszítésű üvegben eltett savanyúságok mosolyognak. Ezekből is választhat a vendég az ebédjéhez. Mások már kapják az étket, egy hatalmas halat a tálcán. Oly jó figyelni a kivitt ételek gyönyörű kavalkádját. Mi csillogó szemmel megesszük, amit nekünk főzött a „nagymama”. Az étel egyéni és csodálatos. Igyekszenek az ét- és itallapon egészséges, és igazán laktató kínálatot tartani. A pincérek nagy szaktudással, varázslatos illemtudással, jó szándékkal vezetnek bennünket végig a kulináris élvezetek minden mozzanatán. Ide biztosan visszatérünk.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:54

Ez az az étterem, ahol bármit ki merek próbálni, mert semmivel nem nyúlhatok mellé, a pincérek ráadásul kérésre készségesen sorolják, hogy melyik étel miből és hogyan készül. A házias ételek mellett hatalmas a választék az ételkülönlegességekből és desszertekből is. Különösen jó, hogy az étlapot frappáns történetekkel is teleírták, így gyakran azon kapom magam, hogy azt olvasgatom ahelyett, hogy a beszélgetésbe bekapcsolódnék. Nosztalgikus kis vendéglő, ahol azért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni fizetéskor, kivéve, ha kifogunk egy nosztalgia napot, amikor minden étel valóban csak pár forintba kerül.

lzsoka lzsoka
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 07. 30. 22:22


Stílusos, hangulatos hely. Eredeti receptek, minőségi étkek, kellemes kiszolgálás. Jó érték-ár arány.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 11. 16:03

Minősíthetetlenül rossz. Átlag alatti ételek, egekben járó árak, iszonyat lassú kiszolgálás. A sarki bódés büfé jobb.