Nagyi Palacsintázója

(3.0) - 6 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Hattyú utca 16.
Telefonszám:
+36-1-2018605
Kategória:
Palacsintázó

További információk

A Nagyi Palacsintázójában, már több mint 20 éve készítik a különlegesebbnél különlegesebb palacsintákat. Budapesten mára összesen öt étteremmel büszkélkedhet a Nagyi Palacsintázója étteremlánc. A hagyományos/ megszokott édes palacsinták mellett sós palacsinták és töltött krumplik várják az éhező vendégeket. Az édes és sós palacsintákat darabáron, míg a töltött krumplikat 10 dekagrammos egységáron vásárolhatjuk meg. Mindezek mellett üdítőket, turmixokat és kávét is vásárolhatunk a „Nagyinál”.
Az étterem a hét minden napján éjjel nappal várja vendégeit.

Tömegközlekedéssel megközelíthető a 39-es autóbusszal és a 990-es éjszakai járattal.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Nagyi Palacsintázója
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Nagyi Palacsintázója
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 13:35

Jó árak, finom palacsinták. Az emeletre, (főleg az ablak párkányba) nem könnyű felmászni tálcával. Kicsit levegőtlen, rossz a szellőzés ezért nyári nagy melegben nem annyira kellemes az emeleten ücsörögni...

ecsk ecsk
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2012. 06. 24. 19:31

23-án este 5 külföldi segítséget kért tőlem, hogy hol tudnak enni.Én nem beszélek semmilyen nyelvet sajnos a magyaron kívül, de ebbe a palacsintázóba kalauzoltam őket, gondolva , hogy az ott dolgozók között valaki biztosan segít , hiszen ott vacsoráznak majd. A kiszolgáló hölgy közölte, beszél angolul, de nem ér rá, tehát a csak kizárólag magyar étlapból találják ki mit akarnak. Ez a hozzáállás nem hoz több vendéget, de minősíti a helyet. Ezek után soha senkinek nem ajánlom, sőt ha lehet lebeszélek mindenkit a helyről. Sajnos a honlapjukon nincs elérhetőség a vezetőkhöz, de remélem valaki olvassa a beírást közülük.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 21:40

Tálcával elég nehéz felevickélni a falépcsőkön, de ha ez megvan, már nyert ügyünk van, mert nem volt még olyan, hogy ne lett volna ülőhely. A mák viszont itt már többször avas volt, de legalább megköszönték, ha szóltunk. Apropó, itt kedvesek a kiszolgálók is.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 11:29

Juhtúrós töltött krumpli és gesztenyés palacsinta! Valóban mintha a nagyid otthon készített édességeit, sósságait kóstolnád. Iszonyúan finomak. Éjfélig nyitva tartanak, így egy haverokkal eltöltött sörös este után pár száz forintért jóllakhattok. A falépcsőn felegyensúlyozni a tálcát a finomsággal nem egyszerű - főleg kissé illumináltan nem -, de ami utána jön... Íz kavalkád! Az édesekre kérjetek mindent, ami van, csoki reszelék, porcukor, minden... Úgy az igazi, és fogyózó lányoknak is megéri néhanap egy kis "bűnözés". Rengeteg féle finomságból válogathattok, és a város több pontján is betérhettek Nagyi palacsintázójába. Következő alkalommal egy szülinapi rakott palacsintára nevezünk be a csajokkal. Próbáljátok ki!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 20:36

Késő esti megváltás egy baráti sörözés után. Sós és édes palacsinták bőséges kínálata tárul az "elfáradt" vándor elé. Kedves a kiszolgálás, a buli utáni emelkedett hangulatot is türelmesen tűrik és a humorérzékre sem lehet panasz. Minden édes palacsinta rendelésekor megkérdezik, hogy csoki reszelék, vagy porcukor kerüljön e az adott palacsintára. Amikor már mókás volt ez a kérdés akkor egy "betűtésztával" válasszal elintéztük a dolgot. Vették a lapot. A palacsinták finomak, egyedül a nutellás verzióban kevés a cucc, de a többi teljesen rendben volt. Vájtszájúak bepróbálkozhatnak a gőzgombóccal is. Déltől éjfélig nyitva télen, nyáron minden szinten, szinte minden.