MystiqueRoom

Értékelés 8 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 1055 Budapest , Szent István körút 9 , 48. kapucsengő

Telefon: +36-30-7995679


Kategória: Kalandpark , Szabadulós játék

Hétfő 09:00-23:30
Kedd 09:00-23:30
Szerda 09:00-23:30
Csütörtök 09:00-23:30
Péntek 09:00-23:30
Szombat 09:00-23:30
Vasárnap 09:00-23:30


További információk

Vélemények, értékelések (8)

Értékelés
Izgalmas játék meglepő feladatokkal. Célszerű olyan csapattal menni, akik együtt tudnak dolgozni. Szépen berendezett a pálya
.
Értékelés
Az egyiptomi szabadulószobában voltunk. Meglepetésnek szántuk lánybúcsúra. A feladatokra kevésbé tudtunk koncentrálni, mert végigröhögtük az egészet. Nagyon jó volt! Szerencsére segítettek, így időben kijutottunk.
Értékelés
Sikerült meglepniük, nagyon jól éreztük magunkat. Az elején féltünk, hogy unalmas lesz, de végül nagyon izgalmasan alakult. Igazi kihívás volt, de csak egy kis segítségre volt szükségünk. Már várom a következő hasonló kalandot.
Értékelés
Ez már a sokadik pályánk. Hiába kerestünk időpontot, sose voltak jók a szabad időpontok mindegyikünknek. Nem bántuk meg, hogy eddig halogattuk a kipróbálást. Tetszettek az új trükkök. Minden játéknak ilyen szépen kellene kinéznie. Még játszottunk volna tovább legalább egy órát.
Értékelés
Ketten kicsit kevesen voltunk a pályához. Több idő kellett volna, a végén már nagyon rohantunk, hogy ki tudjunk jutni. Szép a történelmi környezet. Kár, hogy nem volt több időnk gyönyörködni benne. Úgy tűnik, minden részletre igyekeztek figyelni.
Értékelés
Az általam lejárt szabadulósszobák között a legjobb! Igazi élmény, nem monoton, csavaros...szóval szuper!
Erősen ajánlott, akár csajjal, akár családdal, akár barátokkal, vagy céggel!
(Na, és végre a belváros, nem kell lemenni a térképről...:)
Értékelés
Nagyon jól éreztük magunkat! Észre se vettük, ahogy elrepült az egy óra. Tetszettek az egyiptomi díszletek és a feladatok is izgalmasok voltak, bár a végén már nagyon sietnünk kellett, de végül kis segítséggel kijutottunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.