Múzeum Antikvárium

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Múzeum körút 35
Telefonszám:
+36-1-3175023
Kategória:
Antikvárium

További információk

A nyolcvanas évek óta működő antikváriumok egyike.
Jelenlegi helyén 1999 óta várja a könyvrégiségek iránt érdeklődőket. Szerveznek aukciókat, tematikus és online árveréseket egyaránt.

Az antikvárium profiljába tartoznak:

- Könyv
- Bibliofilia
- Régiség
- Metszet
- Térkép
- Fotó
- Papírrégiség
- Aprónyomtatvány
- Plakát
Első értékelő
Megnyitás
1991. 02. 12.
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Múzeum Antikvárium
BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 10:08

Figyelnek arra, hogy melyek azok a könyvek, amikre az egyetemistáknak vagy leendő egyetemistáknak szükségük van a tanagyaghoz, felvételihez. Ezeket akárcsak a könyvtárban hamar elkapkodják, időben kell beszerezni. Nem egyszerűen csak használt könyvek vannak, hanem ritka kiadványok is, találtam itt jó fordításban nehezen beszerezhető filozófiai kiadványt, de igazi antik darabok is akadnak, ahhoz már nem árt a szakértelem. Az eladók rendkívül kedvesek, és nem csak segítőkészek, hanem valóban tudnak is segíteni, ismerik a bolt összes könyvét, azok körülményeit, megkockáztatom, még tartalmukat is.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:47

Antikváriumba járni jó, a Múzeum Antikváriumba járni nagyon jó! Mikor még egyetemre jártam, gyakran beestem ide két óra között, és gyakran vásároltam is valamit. Az igaz, hogy nem találtam meg mindent, amit kerestem, viszont klasszikus irodalom terén dőzsölni lehet, s ha jól sejtem, szakkönyvi részleg is található itt. Szintén olyan hely, ahol karácsony előtt érdemes nézelődni, biztos szép ajándékot találunk. A kiszolgálás kedves, mikor klasszikus irodalmat kerestem, volt, hogy a fél antikváriumot végigkutatták nekem. Szép környezet, gazdag választék! A legjobb, hogy új szerzeményünkkel, akár azonnal letelepedhetünk a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, bár az élmény e részét, talán érdemesebb jövő tavaszra halasztani.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:52

Budapesten az antikváriumok gyűjtője egyértelműen a Múzeum körút, így ha az ember valami használt könyvet keres, akkor ezt az utat érdemes megtenni, egyik kapun ki, a másikon be, végignyálazva a több ezer könyvnyi választékot. A Múzeum Antikvárium egy közepes méretű helységből áll, van nála nagyobb és zsúfoltabb, olcsóbb és drágább, mégsem szabad kihagynunk, ha erre járunk, hiszen a népszerűbb, főként fikciós irodalomban első osztályú a választékuk, és sokszor sehol sem fellelhető ritkaságokra is bukkanhatunk egy-egy könyvkupac alján.

Hasonló szolgáltatók a közelben

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 11. 20:51

Az ELTE BTK közelségében nem véletlenül találjuk a legprofibb, legfelkészültebb személyzetet foglalkoztató és talán a legkülönlegesebb antikvár készletet magáénak tudó antikváriumot. A kínálatuk nagyon széles, ezért a könyvek szerelmesei órákon át böngészhetnek, lehet azonban konkrét elképzeléssel is érkezni, nagy valószínűséggel találunk az érdeklődésünknek közelebbről is megfelelő könyvet. Szívből ajánlom akkor is, ha értékes és tartalmas ajándékot keresünk valakinek. A régi, különösen szép kivitelezésű könyvek csodálatos ajándékok, az igazi könyvmolyok biztosan jobban örülnek egy-egy innen származó kuriózumnak, mint bármi másnak.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 21:57

Gyorsnak kell lenni,mert sokan keresnek itt könyveket.Ha elfogy nem biztos,hogy pótolják.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 17:19

Végre itt leltem meg több évtizede elveszett könyvem, hurrá!