Müller Europeum

(5.0) - 11 értékelés
Cím:
1088 Budapest, József körút 5.
Telefonszám:
+36-1-2354012
Kategória:
Drogéria, Játékbolt, Irodaszer

További információk

Üzletünk az Europeum Bevásárlóközpontban található.

A bevásárlóközpont második szintjén, 1500 m2-en várja vásárlóit a Müller Drogéria 33. magyarországi üzlete.
A Müller sikersztori 1973-ban kezdődött, és drogériánk a mai napig követendő példaként szolgál az egész szakma számára. A vállalat sikerszegmense a legnagyobb forgalmat bonyolítja az ápolási, az egészség és a jóléti termékek piacán.
Kínálatunk több mint 100.000 cikket tartalmaz: luxus parfüméria, drogéria, játék, írószer, háztartás és egyéb ajándéktárgyak.
Saját márkás termékeink a kiváló kozmetikai és testápolási termékektől kezdve a bio-élelmiszereken és természetes kozmetikai cikkeken át, a tisztító- és mosószerekig átfogó termékpalettát nyújtanak kb. 2000 termékkel.
Ezen felül a Müller drogériákban magától értetődő a kedves kiszolgálás és a széles körű felvilágosítás. Győződjön meg személyesen elsőrangú kínálatunkról és szenzációsan alacsony árainkról! Próbálja ki termékeinket következő vásárlása alkalmával!
Csatlakozzon Ön is törzsvásárlói programunkhoz! Vásárlása értékének 3%-át kupon formájában jóváírjuk, amelyet a következő alkalommal használhat föl.
Lepje meg szeretteit a Müller, bármelyik üzletünkben széleskörűen felhasználható, új ajándékkártyájával! A kártya bármekkora összeggel feltölthető, amelyet nem kötelező egy alkalommal levásárolni. A Müller hosszú távú kapcsolatot ápol vásárlóival, ezért az ajándékkártyának nincsen lejárati ideje. Az ajándékutalvány-kártya a teljes összeg levásárlásáig aktív marad.
Első értékelő
Megnyitás
2010
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Utcán, pénzért
Brand: Müller
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Europeum Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Müller Europeum
Pasqualini Zoltánné Pasqualini Zoltánné
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 16:35

Rendszeresen vásárolok ezen a helyen.
Jól felszerelt, áttekinthető és bármikor voltam mindég kedvesek a pénztárban, mégha lassan is pakolok el néha.
segítőkészek, jó itt vásárolni, az állateledeleket a Ped Bistro készítményeket ritkán akciózzák. Jó lenne!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 23. 15:40

A bio részleg az egyik kedvencem, de a kozmetikumok között is mindig találok olyat, ami minőségi márka, és fél áron adják. Valamint az ajándéktárgyak, és képeslapok is olyanok, amilyenekkel máshol még nem találkoztam. 2-3 órát mindig eltöltünk itt a vásárolgatással. :)

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 18. 17:02

Pár hete még csak hallomásból ismertem a "Müller"-t, de végre személyesen is találkoztunk, és kellemesen töltöttem el az időm, nézelődéssel és vásárlással!

Hasonló szolgáltatók a közelben

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:36

A Müllert nem nagyon lehet itthon hasonlítani semmihez sem. Képzeljük el, hogy összesűrítünk egy bevásárlóközpontot egy boltba, na az a Müller. Vagy hogy létrehozunk egy Dr. Frankeinsteinhez méltó DM, játékbolt és CBA kombót. Az is a Müller. Minden van. Egy polc választja el a műanyag dömpert a Hugo Boss parfümtól, ami mellett ott pihen a tábla Milka. Egyébként maga a bolt megjelenése is nagyon szép, kétszintes, letisztult belsővel. Az egyetlen olyan hely, amiért egyáltalán érdemes benézni az Europeumba.

V. Viola V. Viola
20 értékelés
0 követő
6 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 12:30

Óriási választék!
Minden megtalálok.
Mindig van vmi jó akció.
És itt lehet kapni csak haribo-s mopszos gumicukrot!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:46

Szeretek ide járni, mert a Müller Drogériák közül itt a legnagyobb a választék, és az ár-érték aránnyal is elégedett vagyok. Az egyik kedvencem a gyömbéres töltött cukrok, aki szereti a pikáns, csípős dolgokat, annak igazán ajánlom! :)

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 04. 25. 21:01

Drogériák minden mennyiségben. Ebből is a Müller a felső és egyedi kategóriát képviseli. Olyan termékválasztékot találsz itt, amit máshol nem. Egy kis nyugat-európa egy ékszerdobozban. Egyediség és minőség egyben. Ha betéved az ember, biztos nem jön ki üres kézzel. Nagyszerű hely ajándékok vásárlására. A városon kívül nagyobb áruházakkal és választékkal találkozhatunk. Érdemes bármelyik üzletükbe betérni. Tetszeni fog.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 14:09

Egyszerűen nagyszerű, igazi kikapcsolódás. Havi egyszer minimum be kell néznem ide. Azt mondják, a vásárlás boldogít… hát nálam a „Müller-vásárlás” ilyen. Kétszintes, nagyon sokrétű drogéria. Jól megfér egymás mellett a parfüm, az írószer, a lakásdekor, a harisnya és a zokni, a bio élelmiszer, a bio kozmetikum, a fűszertartó, a műanyag tál, a gyerekjátékok, a fonal és a fényképalbum. Itt tényleg nincs olyan, dolog, amit ne tudnál megvenni. Most, hogy mindjárt Halloween, még jelmezek meg csúcsos boszorkánykalapok is biztos lesznek.
Egyébként nekik is, mint a legtöbb drogériának, vannak sajátmárkás termékei. Ezek közül magamnak leginkább a Terra Naturi bio kozmetikumokat szoktam venni, a cicámnak konzerveket, a fényképezőgépemnek pedig akksikat, így mindenki boldog:)
Habár itt nincs törzskártya rendszer (pedig jó lenne), az előző vásárlásod összegének 3%-át visszakapod következő alkalommal.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 10. 21. 21:50

Szuper! Mindent megkaptam, amit akartam,'egy nelyen.