Mr. Sale

(4.5) - 9 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Weiner Leó utca 20
Telefonszám:
+36-1-3317970
Kategória:
Outlet, Férfi ruha

További információk

Márkás öltönyök, férfi ruházati termékek jóval a piaci ár alatt.
Első értékelő
Megnyitás
2001. 05. 08.
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Mr. Sale
Dezső Attila Csaba Dezső Attila Csaba
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 20:31

Én már többször vásároltam itt. A kedvezményes akciókról törzsvásárlók részére e-mailben előre küldenek üzenetet. A múltkor ún. kuponos akció keretében jó minőségű galléros pólókból vettem 5 db-ot is, mert csak 999 Ft volt darabja. Nagyon jó akciók vannak, nem csak öltönyre.

G. Árvai G. Árvai
18 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 12:24

Nagyon ötletes e-mail kampánynak köszönhetem, hogy ellátogattam erre a helyre, mert kaptam egy ingyen pólót. Ami ingyen van, az kell az embereknek, és még áldozatot is hoznak érte. Szóval ez egy nagyon jó marketinfogás. Ettől függetlenül jó a benyomásom az üzletről, mert kedves kiszolgálásban volt részem, és jó hangulatú a helység.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 00:28

Nagyon jó áron lehet itt vásárolni márkás cuccokat, mégis kicsit felemás érzéseim vannak az üzlettel kapcsolatban. Nagyon jól felszerelt, minőségi cuccok, szép, igényes környezet, tisztaság, de valami mégis nem gyerebe. Az eladók vehemenciája kicsit túláradó, szorító. Felnőtt vagyok, tudok ruhát venni magamnak, de itt ezt nem hiszik el. Mekkora nadrág kell? Mondom, de mire befejezem az eladó hölgyemény már a derekamon matat a szabócentivel. Oké, ő a szaki. Leveszi a méretet, majd eszeveszett keresésbe kezd és rám sóz minimum három nadrágot és szinte belök a fülkébe majd közli, hogy ha segítség kell, akkor szóljak. Hmmm. Kiválasztottam a megfelelőt. A pénztárnál hárman tevékenykednek és egymáshoz irányítanak. Az első a kollégához, akinél ténylegesen lehet fizetni, ez a kolléga pedig egy harmadikhoz, aki tőle fél méterre áll, hogy átvegyem tőle a nyereményt. Mert az is van. Egy fehér póló. Bizony. Szerintem ez a sok „szeretet” kicsit megöli a vásárlói szabadságot. A gatya viszont jó és vicc pénzbe került.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Deli Szilvia Deli Szilvia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 10:57

Egy hatalmas elmeny volt! Mar nem is akartunk oltonyt venni, mert igazan egy sem volt tokeletes a paromra. Csak bementunk, egy utolso eselyt adva a vasarlasnak. Kifogtuk a vilag legjobb eladojat, Sziszit, aki bamulatos rutinnal es lelkesedessel megtalalta a mwgfelelo fazont, meretet. Mire eszbe kaptunk, ott allt az en szepseges volegenyem a legeslegjobb oltonyben, ami ugy allt rajta, mint a meseben... :) Rengeteg akciojuk van,nagyon segitokeszek, rugalmasak!!!

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:42

Amióta felfedeztem, szinte minden ruhadarabot a barátomnak itt vásárolunk. Sokszor sikerül az akciókat is kifogni!

La Cica La Cica
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 00:00

Évek óta vásárolok ebben az üzletben. Gyakorlatilag elegáns felnőtt ruhatáram háromnegyede innen származik. Összességében több százezer forintot hagytam már itt családommal együtt, de megéri, mert 50 ezer forintonként valóban minőségi nyakkendőt, övet vagy inget választhat az ember a bolt teljes árukészletéből. Természetesen az akciók is heti rendszerességgel becsábítanák az embert, ha nem lenne már meg szinte mindene, amire szüksége van. Az eladói gárda is nagyon előzékeny, habár a lelkesedés már mintha itt is hajszálat megcsappant volna, amióta ilyen befutott hely lett a MrSale. Néha-néha azért látni, hogy savanyú képet vág az eladó, ha visszaküld az ember egy ruhát helyette másikat kérve. De tény, hogy nem ez a jellemző hozzáállás. Amivel azonban mindenképpen érdemes vigyázni az a ruhák anyagösszetétele. Nagyon sok elegáns és jól szabott konfekcióruhát lehet találni az üzletben, de sajnos a műszálak aránya is hasonlóan magas. Részben nyilván ezért is ilyen olcsó a MrSale. Mindenesetre akinek számít a ruha alapanyaga - márpedig egy tudatos vásárlónak mind egészségügyi, mind környezettudatossági és mind minőségi szempontból kell hogy számítson - az alaposan nézze meg a bevarrt címkét, nehogy otthon érje meglepetés! Újabban a divatosan elegáns öltözékek irányába mozdult el a kínálat, ami nem feltétlenül kívánatos irány véleményem szerint. Azért a hagyományosabb fazonokat és színeket kereső urak is találnak még frakkot, szmokingot vagy éppen klubzakót ha betérnek ide.

Márkos B. Márkos B.
30 értékelés
1 követő
7 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:55

Kissé eldugott helyen, a Jókai és a Weiner Leó sarkán található Budapest egyik legérdekesebb öltöny üzlete. Bár új holmikat árulnak, mégis, olyan érzés betérni ide, mint egy antikváriumba. Ez alatt azt értem, hogy folyamatosan változik a kínálat, sok termékből csak egy-két darab van, és bármikor jövünk, mindig találunk valamit, ami megtetszik. Az eladók készségesek, van szabászat, így a kiválasztott darab kívánság szerint méretre igazítható. Sok az akció, az egyet fizet, kettőt kap, vagy egy zakó mellé egy nyakkendő az ajándék. Kissé furcsa lehet, hogy a fizetésnél elkérik az email címünket. Ha megadjuk, további kedvezményekre számíthatunk.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 11:06

Minden eleganciára adó férfiember találhat itt magára korrekt áron öltönyt, pulóvert, inget, kabátot, sőt 100%-os pamut zoknit is. Az üzletben ugyan konfekcióval dolgoznak, de kisebb igazításokat is vállalnak szükség esetén, az eladók pedig minden esetben nagyon kedvesek, előzékenyek és valóban értik a dolgukat. Igaz ugyan, hogy kifutó modelleket árusítanak – ezért a rendkívül jutányos ár –, a minőséggel azonban nincsenek gondok, a férfidivat pedig egyrészt sosem változik olyan mértékben, mint mondjuk a női, arról nem is beszélve, hogy egy elegáns öltöny olyan örök darab, amely sosem tud kimenni a divatból. Ennélfogva minden úrnak szívből tudom ajánlani a Mr. Sale-t!

mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 16:17

Többször vettünk már a Mr. Sale-nél öltönyt a barátomnak, és mindannyiszor elégedettek voltunk. Nagyon tetszik, hogy itt a nyakkendőtől a nagykabátig teljesen fel tud öltözni egy férfi, ráadásul mindig van valami akciójuk, így jóval alacsonyabb áron jutunk hozzá ezekhez az elegáns ruhadarabokhoz, mint amennyibe máshol kerülnek.
Az üzlet a Nyugatihoz közel, egy mellékutcában található. Az eladók kedvesek, értik a dolgukat, és mindent megtesznek a vevő elégedettségéért. A kisebb átalakításokat (például felhajtást) is el lehet itt végeztetni.