Moszkva tér Bisztró

(3.5) - 6 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Széll Kálmán tér 1.
Telefonszám:
+36-1-2011333
Kategória:
Söröző

További információk

Találkozzunk a Moszkva téren az „óra alatt”! Ugye milyen ismerősen hangzik? Azóta már átkeresztelt (Széll Kálmán térre) Moszkva tér a budapesti nép egyik legjelentősebb találkozási pontja. A Moszkva Tér Bisztró a metró fölött a tetőteraszon található. Hideg időben is nyitva tart köszönhetően a „fóliasátras” hősugárzós megoldásnak. Nyáron pedig a napernyők alatt figyelhetjük a tér forgalmát egy „izzadó” sör társaságában. Tv-n követhetjük a meccset, vagy csocsózhatunk a haverokkal. Folyamatos italakciókkal várják a vendégeket (ezt jelzik a facebook oldalukon és a twitteren).

Remek hely a buli előtti drinkeléshez, ha már úgy is a Moszkván gyűlünk össze.

Megközlelítése…? Hmm… Moszkva tér… busz, metró, villamos.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Moszkva tér Bisztró
O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 13:12

Buli előtt ajánlott, egész jó kis ital repertoár van, kellemes hely, főleg meleg nyári estéken...Mindig kedvesek voltak az eladók is,központi helyen van, elég jól eltalálták.Mondjuk elsősorban fiatalok ismerik de üde kis színfolt a nagyváros közepén..

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 13:24

Mérsékelt árak, jó helyen van. Buli előtt, vagy csak simán beülni sörözni is érdemes. Ha lekésed a Széna téri távolsági buszodat, különösen jó ha nem a megállóban hanem itt kell várni a következő buszig. Este sokan szoktak lenni, nehéz helyet találni.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 14:52

A Moszkva bisztró hasznos hely! Főleg, ha találkánk van egy ominózus késős emberrel, az óra alatt. Madártávlatból a teret szemlélve, nyáron egy limonádé mellett lehiggadhat mérgünk (Télen fedett- hasznos!!!). Már megint késik! Sebaj, fentről nézve a volt Moszkva tér élete leköti az embert, a percek meg csak suhannak. Tanulmányt lehetne írni az alattunk zajló életről. De ne szaladjunk ennyire előre. Először fel kell jutni a bisztróba, ami néha nehézkes, a portékáikat ránk erőltető árusok hada várhat a lépcső alján. Miután ezen túljutottunk, egy oázisban találjuk magunkat. A fa padlóburkolat és a strandokat idéző asztalok fogadnak minket vegyes összeállításban, fa, fém és vászon szék társaságában, a háttérben a bárral. A pulthoz érve mindig fiatalos és kedves kiszolgálásban részesülhet az ember. A mögöttük található csocsó asztal meg állandóan foglalt. Egyre hátrább haladva a térben eljutunk a „hasznos hely” sarkalatos pontjához. Szokták mondani minden jóban van valami rossz. A klotyó! Színvonalon aluli. A szagok a férfi részlegből fullasztóak, főleg 35 fok kánikulában. A nőit nem is érdemes minősíteni. Ettől eltekintve nyüzsög a bisztró. Az igényekkel meg félre, ha meg nem, hát lehet máshova menni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:54

A koszos, legtöbbször büdös Moszkva téren, a metró kijárat „tetején” ez a kis hely a legtöbb bulizni indulónak maga Paradicsom. Az alkohol egészen olcsó, viszont a teájuk árát én irreálisan magasnak tartom. (Mondjuk a pultos egyszer megjegyezte a barátomnak, hogy „Már megint csak teát iszik?”- és nem viccesen…) Szóval ezért is nem kimondottan egy fárasztó munka utáni, sima lazítós kocsmának mondanám. Az őszi-téli hidegben ilyen műanyag lehúzható ablakok vannak, viszont az egyik oldalon a legtöbbször mindig feltekerve hagyják az ablakot, hogy a dohányzó vendégek bennmaradhassanak. Bár pokrócot adnak a vacogóknak, és tudom, hogy többen vannak a dohányzók, de szerintem ez nem annyira pozitív a helyben. Sőt a WC-hez is ki kell mennünk egy másik épületbe. Mindenesetre jó helyen van, ezért olykor betérünk, de csak ha nincs más ötlet.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:57

Tavasszal a legjobb, mert a tetőn ücsörögve élvezhetjük a napsütést. Nyáron pont emiatt megsül az ember, ősszel viszont szintén kellemes, melegebb napokon. Nincs klasszikus értelemben vett jegeskávéjuk, csak jeget tesznek a kávéba és hideg tejet, de ez a legtöbb helyen amúgy is így működik. Rengeteg a külföldi, és a zene üvölt a hangszórókból, ezért nem érdemes a belső részre ülni. Nem jönnek ki az asztalhoz, hanem oda kell menni a pulthoz és kikérni az italt, de legalább kedvesek a felszolgálók. Érdemes kora délután menni, mert akkor még van szabad asztaluk a tetőn. Az asztalok egyébként lehetnének kicsit távolabb egymástól, de ugye korlátozott a hely.