Monyó Café

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Kálvin tér 7
Telefonszám:
+36-70-4157835
Kategória:
Pub, Kávézó

További információk

Férőhely: 50
Vendégtér mérete: 65 m2

Az étteremről:

Egy igazi kis hangulatos hely a Kálvin téren - remek háttérzenével -, ahol a bárpultnál nem egyszerű székeken pihenhetünk, hanem hintán lógva fogyaszthatjuk el az italunkat.
A kávézó kezdő művészek kiállítását is vállalja.

Részletek:
- Internet használat
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Kerthelyiség


Első értékelő
Megnyitás
2003. 12. 20.
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Monyó Café
K. Csilla K. Csilla
11 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 11. 21. 20:53

Nem tudok rosszat írni! A berendezés nagyon tetszik, a kiszolgálás mindig megfelelő, és a személyzet is nagyon rendes. Külön meglepetés volt, mikor először jártam ott, és ajándék rágót is kaptam a kávém mellé. Az árak is jók. Imádom!

Fekete Zsolt Fekete Zsolt
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 12:15

Monyó Cafe az a söröző a IX. kerületben, ahol a megszokott sörök mellett kiváló magyar kézműves sörkülönlegességeket lehet kapni csapolva és üveges formában is. A magyar kézműves sörök remekei....
ezt ki kell hogy emeljem, mert sokáig nem voltak ilyen minőségű ilyen aromás felső erjesztésű söreink. Szerintem érdemes kipróbálni!

Novák Nikolett Novák Nikolett
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
32 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 13:27

Nem vagyok sörivó, de mivel kézműves sört még nem ittam, ezért megpróbálkoztam egy hozzám illővel. A békésszentandrási meggyesre esett a választásom, ami azért volt érdekes, mert elütött az összes többi ízesített márkás sörtől, amit eddig kóstoltam. Nem éreztem fanyar utóízt, a sör ízét is teljesen elvette a meggy. Gyakorlatilag olyan volt, mintha üdítőt ittam volna. Én ezt egy cseppet sem bántam, de egy sörínyenc biztos elfintorodott volna. A hely számomra semmi "café"-sat nem tükrözött, a kávéházas érzetet csak a székek és asztalok keltik, egyébként inkább kocsma hangulata van (biztos a kopott padló teszi). Tompított fények, focimeccs a tévében, ami egy üvegfalban van kézműves sörös üvegekkel körülrakva. Ettől Monyós. A mellékhelyiség női szakasza tényleg 21. századi dizájnt öltött és tiszta! A fekete és a piros színek és árnyalatok az egész helyet betöltik. A kiszolgálás rendben van, értik a dolgukat az ott dolgozók, és pénztárcabarát, ami fontos szempont a fekvése miatt is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:50

A Kálvin tér környékén gyakorlatilag a legolcsóbb kávézó, és még hangulatos is, csak péntek este ne tévedjen arra senki, ha nem foglalt asztalt. A hely ugyanis tömve van olyankor, és a többi környékbeli helyhez képest kicsi. És még zajos is. Ugyanakkor a felszolgálók kedvesek és olykor még a poénokat is veszik. A kávéjuk tulajdonképpen átlagos, a mellékhelyiség viszont különösen tiszta, ráadásul még dizájnos is, ami valljuk be, ritka az ilyen helyeken. Mindig van folyékony szappan, és papírkéztörlő is, ritkaság, na.

Anjolie88 Anjolie88
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 04. 15:58

Kellemes beülős hely. Esténként elég hamar teltház lesz. Ottjártamkor elég hangos volt a zene, így beszélgetni kicsit nehézkes volt. A wc extra jó: tiszta, szépen felújított. Eléggé elüt a kocsma belsejétől, ami azért picit lepukkant. Külön piros pont, hogy lehet máshol vásárolt ételt bevinni. Egy-egy sört le lehet gurítani itt.

Fogarasi Bela Fogarasi Bela
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 18:42

Kellemes, hangulatos hely, bár monyót máshol is lehet kapni :)
Árak közép kategóriásak.
Beülős, beszélgetős hely, nyáron nagy terasszal, télen fűtött mellékhelyiséggel. :)
Kiállításokat nem viszok túlzásba, de hát kis pénz, kis művészet.... ;)

Ferenczi Tunde Ilona Ferenczi Tunde Ilona
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 08:08

Egy igazi kis hangulatos hely a Kálvin téren. A Monyó jó beülős, beszélgetős hely. Amiért meglátogattuk ezt a helyet, az a „Monyó” ital kipróbálása volt, mely nevéből eredően egyértelmű, hogy csak itt lehet kapni. A Monyóban apró hintákon foglalhatunk helyet a pultnál, ami igazán szórakoztató egy ötlet. Az árak a közelben lévö bárokhoz képest elfogadhatoak .

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 15:22

Amikor először jártam a Kálvin tér közelében elhelyezkedő Monyó Caféban, nagyon kellemesen csalódtam. Érdekességként egy külföldön élő barátom ötlete volt, teljesen meg is lepődtem, hogy még nem jártam itt korábban. Nagyon tetszettek a bent uralkodó színek, és a bárpultnál lévő „hinták” is nagyon ötletesek. Igazából a fő apropója, amiért meglátogattuk ezt a helyet, az a „Monyó” ital kipróbálása volt, mely nevéből eredően egyértelmű, hogy csak itt lehet kapni. Egy nagyon érdekes felesről van szó, de többet nem is árulnék el. Mindenkinek ki kell egyszer próbálnia! Az árak elfogadhatóak, sőt a közelben lévő bárokhoz képest, még talán olcsó is.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 11:12

Kívülről nem túl megkapó a hely, főleg, hogy a metróépítés (vagy valami másnak az építése) miatt sokáig alig lehetett megközelíteni a helyet. Eléggé eltűnik az árkádok alatta. Belépve viszont melegséget áraszt a hely, otthonos, szimpatikus. Én kifejezetten szeretem a sötét, tömörfa bútorokat. A pultnál tényleg hintákon lehet ülni, amit bár nem próbáltam, de nagyon jó ötletnek tartom. Van nagy, kanapéval körül vett asztal, ahol nagyobb társaság is jól elfér. A mosdó tényleg tiszta és dizájnos. Őszintén nem is számított ilyen szép mellékhelységre, mert amilyen állapotok vannak, a legtöbb kocsmánál, már az is nagydolog, ha egyáltalán van mosdó. A Monyó jó beülős, beszélgetős hely a Kálvin téren, és szerencsére nem a Ráday utca árszínvonalát tükrözi.