Mona Fodrászat

Értékelés 2 értékelés 4.0

Elérhetőségek

Cím: 2310 Szigetszentmiklós , Bajcsy-Zsilinszky út 43.

Telefon: +36-20-5338991


Kategória: Fodrász

Fizetési módok: Készpénz


További információk

Corata Mónika férfi, női fodrász üzlete. A szakmát fortélyait Szabó Imre mesterfodrász kezei alatt tanulta ki. Vendégeit bejelentkezés nélkül, érkezési sorrendben fogadja.

Vélemények, értékelések (2)

  • M. Éva
  • 22 értékelés
  • 2 követő
  • 4 medál
  • 27 hasznos vélemény
Értékelés
Szigetszentmiklóson a Mona fodrászatban dolgozik Sajti Gabriella, akit ügyes fodrásznak tartok. Akár derékig érő haj mosását, vágását és szárítását mindössze 2.000.-Ft-ért vállalja.
Az üzlet megközelítése: a Bajcsy-Zsilinszky utcából kell behajtani a piac felé, és az első jobbos utcában található, igazából a templommal szemben.
Egy kis sztori:
Mivel a tulajdonoshölgy, azaz Mónika vendége voltam, betértem a fodrászatba, hogy az éppen aktuális hajvágásomat letudjam. Korábban nem a kedvenc időtöltésem volt a fodrászhoz járás, mivel soha nem voltak képesek a fodrászok olyanra elkészíteni a hajamat, mint amit kértem. Ennek okán elég sokszor váltottam is!
Mónikához pedig ragaszkodtam volna, mivel szintén ügyes fodrásznak tartom. És ekkor ért a meglepetés: Mónika felvett egy másik fodrászt, Gabriellát, aki egy tetoválásokban bővelkedő, általában extravagáns frizurákat hordó hölgy.
Ha a görbe tükröt magam elé tartom, akkor nem hiszem, hogy lettem volna a vendége! Szerencsére nem volt mit tennem, és megsérteni sem akartam!
Azóta is rendszeresen járok hozzá! Egyszer azért sokkolt, hogy a derékig érő hajamból is levágott harminc centit a tíz centis kérés ellenére. Rá kellett jönnöm, hogy ez is egy jó döntése volt!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!