Momotaro Ramen

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Széchenyi utca 16.
Telefonszám:
+36-30-9995102
Kategória:
Ázsiai étterem

További információk

A Momotaro Ramen a belvárosban található mind össze 5 percnyire a Parlamenttől. Az étterem rendkívül népszerű étterem mind a magyar mind az ázsiai vendégek körében. Igazi kínai vendéglő, ahol érkezéskor egy kancsó zöld teával kedveskednek a vendégeknek.

Nagy hangsúlyt fektetnek az ételek és alapanyagok minőségére, frissességére. A vegetáriánus ételeket előnyben részesítő vendégek is bőven jól lakhatnak a Momotaro-ban, vannak kifejezetten húshagyó fogásaik. A ház specialitása amúgy a ramen – mint ahogyan az étterem nevében is szerepel – leves metélt tésztával. Ha valaki nem nagyon ismeri a fogásokat, nem tudja eldönteni, hogy mit rendeljen a felszolgálók szívesen segítenek a döntéshozatalban. Az ár érték arány kiváló, nagy adagok, kedvező árak.

Az étterem egyetlen furcsasága, hogy a falakon kitömött vadak sorakoznak (a Momotaro helyén előzőleg egy magyar étterem üzemelt), úgy látszik a berendezés egy részétől nem akartak megválni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Momotaro Ramen
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2014. 07. 28. 18:26

Őszintén szólva, megzavart a Nimród étterem kiírás a bejárat felett, de a cégér mindenképp tájékoztatja a betérőt, hogy jó helyen jár, ha a Momotarót keresi. Tágas, de egy kicsit sötét, egy kicsit puritán az étterembelső. Viszont a plafonon található festmény javít az összképen. A kiszolgálás figyelmes, a kannányi tea nem csak vendégcsalogató - ottlétemkor éppen jázmin tea volt terítéken. Az ételadagokat rendesen porciózzák, hogy a végére már szinte viaskodtam vele. A desszertnek ennek ellenére szorítanom kellett helyet, annyira jól nézett ki az étlapon a nyuszi formájú, mochihoz hasonlító édesség. Az árak középkategóriásnak mondhatók, tükrözik a minőséget. Sokféle ázsiai ételt készítenek, mégis a ramen az uralkodó a választékban. Jó helyen van, tömegközlekedés szempontjából mindenképp.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 10:31

Egészen különleges hely, különleges ízekkel, igazán jó minőséggel. Nagyon finom az "üdvözlő" teájuk, és ha sikerül helyet találnunk, legyenek bármilyen sokan, nem kell órákat várni a kiszolgálásra. A mennyiség hatalmas, gyakran a felét elpakoltatom másnap délre. A húsok íze teljesen más, mint a gyorséttermekben. Omlós, ízes, és ebből is bőségesen adnak. A desszerteket még nem kóstoltam, addigra már általában nehezen szuszogtam, de úgy hallom abban is verhetetlenek.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 19:37

Régóta terveztem, hogy hagyományos rament fogok enni és végre teljesült az álmom. Igaz, Japánban terveztem először megkóstolni ezt a tésztában gazdag leveskülönlegességet, de mégis sikerült előbb sort kerítenem az eseményre. Első körben nem jutottunk be az étterembe, mivel ebéd időben mentünk, olyankor pedig hirtelen nyolc főre nem volt asztal. Fél óra múlva, amikor visszanéztünk, szerencsére már volt. A kiszolgálás nagyon gyorsan ment és neki is láthattunk a hatalmas tál finom levesnek. Az árak egyébként nagyon barátságosak, főleg, ha az porciókat is figyelembe vesszük. Egy adaggal bőven jól lehetne lakatni akár három embert is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki különleges ízekre vágyik.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés