MOM Park Bevásárlóközpont

(4.0) - 9 értékelés
Cím:
1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Telefonszám:
+36-1-4875500
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

A MOM Park a stílusos élet minden kellékét elérhetővé teszi az Ön számára, legyen szó divatról, szépségről, wellness-ről, gasztronómiáról, lakberendezésről, kultúráról vagy éppen tartalmas szórakozásról.

A MOM Park neve egyet jelent a stílusos vásárlás élményével, exkluzív divatmárkák egyre bővülő választékával, minőségi szolgáltatásokkal és elegáns vásárlói környezettel várjuk Önöket Buda szívében.

Üzletek:

- Cipő
- Bőrdíszmű
- Divat
- Elektronika
- Élelmiszer
- Otthon
- Papír-Írószer
- Könyv
- Ajándék
- Sport
- Szabadidő
- Szépség

Éttermek és kávézók:

Egyedülálló módon, májustól szeptemberig kellemes, kültéri teraszok nyújtanak felüdülést és ínycsiklandó kulináris élményt a városi forróságban és forgatagban.

Szolgáltatások:

- CIB Bank
- DCL Dry Cleaning
- Evital Gyógyszertár
- Go-Print
- Magyar Posta
- MKB Bank
- Northline Change
- Medical Center
- Solisun
- T-Pont
- Telenor
- Mister Minit
- Vision Express
- Vista
- Vital Center
- Vodafone

Palace MOM Park - 9 termes multiplex mozi.
Első értékelő
Megnyitás
2001
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Pláza MOM Park Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - MOM Park Bevásárlóközpont
TLexi TLexi
31 értékelés
2 követő
7 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 13:49

Nincs itt minden üzlet, ami kellene, de ami van, az nagyon jó. Kellemesen szellős a hely, sosincs tömeg, mindig megtalálom, amit keresek. Mivel nekem közel van, így egyre gyakrabban kezdtem el ide járni, és szép lassan így változott meg a véleményem jó irányba. Először ridegnek tűnt, de már kedvelem, moziba is szívesen járunk ide.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
188 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 19:12

Egyszer voltunk itt, nekem az üzletek kissé drágának bizonyultak, de este a mozi feledtette velem az elmaradt vásárlás rossz ízét.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
340 hasznos vélemény
2013. 06. 29. 14:18

Bár ritkábban járunk ide, viszont Nekem nagyon tetszik a kialakítása, dizájnja a MOM-nak. Nagyon jó, márkás üzleteik vannak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
168 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:14

szeretem, mert olyan csendes, békés és nem kell folyton sorban állni mindenütt. Olyan ELIT érzés... :)

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 13:23

A MOM Parkot egy valamiért nagyon szeretem: Itt lehet eredeti nyelven mozizni. Akárhányszor valamilyen filmet szeretnék megnézni, első dolgom, hogy megnézem a Cinema City honlapján, hogy adják-e a MOM Parkban. Bevásárlóközpont ügyileg számomra nagyon elit, rengeteg luxuskategóriás üzlet található, amely egy egyetemista pénztárcának kissé sok. Kissé furcsa számomra maga az üzletközpont is, többször jártam már itt, azonban mindig eltévedtem, soha nem jutottam oda se a mozihoz, se az éttermekhez először. Lehet egy kicsit több időt kellene itt eltöltenem, hogy felfedezzem, ám egyelőre még ennek nem jött el az ideje.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 23:00

A MOM park tervezésekor valószínűleg azokra gondoltak, akik igénylik a bevásárló központokat, de elvárásuk a tágas terek, széles folyosók, áttekinthetőség. Három emeleten találhatók az összes igényt kielégítő üzletek. A legalsó szinten helyezkedik el a „bazársor”, ahol többek között neves magyar marcipános kínálja termékeit. Említésre méltó az exkluzív virágüzlet és a kávé különlegességek boltja is. A következő emeleten többségében ruházati boltok találhatók az exkluzívtól kezdve az általános üzletig bárki megtalálhatja a megfelelőt. Legfelső szinten az éttermek osztozkodnak fele-fele arányban a ruházati és egyéb üzletekkel és innen lehet tovább menni a mozihoz. Érdemes szót ejteni szintén itt található formabontó székekről, amik ránézésre nem tűnnek kényelmesnek, ám mégis azok. A lépcsőfordulókban kihelyezett időszakos kortárs kreációk is figyelemfelkeltők. Az ember, akár egy napot is eltölthet hasznosan a komplexumban, ha mondjuk, kezd úszással, szaunázással a szomszédos épületben található sportuszodában, ezt követően jöhet a könnyű ebéd, majd mozi és esetleg zárásképpen ajánlható egy sör a neves bajor „kocsmában”.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 19:01

A Mom Park szerintem egyike a legkevésbé ismert bevásárlóközpontoknak, ami nem csoda, hiszen nehezen megközelíthető helyen van, a parkolás is fizetős, az üzletek között pedig szerintem kevés vonzó a fiatalok számára – ráadásul még a boltok elrendezése is furcsa. Én ide szinte kizárólag csak mozizni járok, hiszen ebben a moziban lehet csak eredeti nyelven, feliratosan nézni a filmeket, ráadásul a termek nagyok és sosincs teltház. Az étkező részét egyszer kipróbáltam, és a főzelékfalónak köszönhetően elégedett voltam, viszont az kicsit furcsa volt, hogy a pláza közepén, közvetlenül a sétáló emberek mellett kellett ennünk… Szerintem a MOM inkább a környéken dolgozóknak való, mint a vásárolni, szórakozni akaró fiataloknak.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 14:13

A MOM Parkot régebben gyakran látogattam, egy valamiben teljesen más, mint a többi áruház: itt mindig nyugalom van és nincsen óriási hömpölygő tömeg. Nyugodtan lehet itt sétálgatni, nézelődni nem fog fellökni senki. Ezért tehát nagyon szeretem. Amit viszont nem annyira kedvelek benne, hogy nincsenek itt meg az általános és nagyon népszerű boltok, amit a fiatalok kedvelnek és szeretnek. Viszont van helyette több elegánsabb üzlet is. Ezért tehát a középkorú korosztálynak nagyon tudom ajánlani, a fiataloknak kevésbé. A felső szinten pedig megtalálhatjuk a gyorséttermeket, és a mozit is, ahol eredeti nyelven, felirattal nézhetjük meg a filmeket.

Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 16:34

Aki celebekkel vagy sztárokkal akar találkozni annak ez az igazi bevásárló központ. Nem túl nagy, de minden megtalálható és kiigazodni is igen könnyű benne, a felső szinten a kajáldák vannak természetesen Meki, Gyrosos, Thai, de van itt még wasabi és vapiano is, ami nem mindenhol található meg. Kétszintes férfi ruházattal foglalkozó boltja van, sajnos a nőknek csak egy- egy szint van, de abból minden féle. Például Gerry Weber, Intimisis, C&A, Calzedonia, Promod stb. tehát minden korosztály megtalálja a számítását a boltok terén. Szórakozásra azonban csak a mozi szolgál. Nincs nagy nyüzsi kellemes vásárolgatásra van lehetőség tülekedés tömeg sosincs. A kávézói viszont nagyon hangulatosak és jó árban is vannak (többnyire).