Móló Étterem és Pizzéria

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
8638 Balatonlelle, Móló sétány 9
Telefonszám:
+36-30-9088928
Kategória:
Halászcsárda, Pizzéria

További információk

A balatonlellei Móló Étterem és Pizzéria egyedülálló megjelenésével, balatoni hangulatával, családias kiszolgálásával és kiváló konyhájával a város legnívósabb vendéglátó helyei közé tartozik. Az étlapon sokféle hungaricumot, a nemzetközi és a jellegzetes balatoni ételek széles választékát megtalálják kedves vendégeink.

Ételeinkre a szolid árak mellett a gazdag ízvilág is jellemző, amit nagyszerű szakácsainknak köszönhetünk. Mára már több rendszeresen visszatérő vendéggel dicsekedhetünk, akiket elcsábított gazdag étel- és italválasztékunk. Színes italkínálatunkra jellemző, hogy csapolt sörök, tájjellegű finom borok és minőségi italok várják vendégeinket.

És mindez a parttól néhány lépésnyire…
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, Posta Paletta, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Móló Étterem és Pizzéria
Geszter Geszter
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 06. 18. 10:09

Remek hely, csak ajánlani tudom. A kiszolgálás gyors és figyelmes. Minden pincér hangosan köszön és jó étvágyat kíván, akkor is ha nem ő szolgált ki. Babgulyást ettem és állítom, hogy régóta nem ettem ilyen ízleteset. Az adag 2 főre is simán elég lett volna.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 04. 10:55

Véleményem szerint a palacsinta tésztára gondolhatott a kedves fogyasztó, amikor a mikró csengésére lett figyelmes. Az abrosz esete fedheti a valóságot 1000 ember fordul meg a 250 fős placcon. Elhiszem ha a kollégáknak nem áll módjába minden paca után cserélni. A konyha szenzációs élményt nyújt a T-bone steaket úgy sütik ahogy azt a vendég megálmodta nem pedig ahogy a mikróból kiesik.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 26. 12:08

Mikrózták a halat és a tésztát (ezért gyors a kiszolgálás), mosatlan, étel foltos volt az összes terítő, aminek a megemlítésére a lenéző reakció az volt, hogy 5 után cserélik, tehát viseljük el: a kiszolgálás is elégtelen. Természetesen 5:50-kor, amikor elmentünk, még egy csere sem történt, és a mikrózott harcsa is megfeküdte a gyomrunkat. Köszönjük, soha többet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Mária Gyógyszertár 8638 Balatonlelle, Móra Ferenc utca 2
2 értékelés
Thumbnail Dr. Tóth Péter fogorvos, Balatonlelle 8638 Balatonlelle, Szövetség u. 7.
4 értékelés
Thumbnail Hotel Lelle 8638 Balatonlelle, Honvéd utca 24.
2 értékelés