Mókus sörkert

(2.5) - 6 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Mókus utca 1
Telefonszám:
+36-70-3327108
Kategória:
Söröző

További információk

Férőhely: 140
Az étteremről:

A Krúdy emlékház közelében található hangulatos étterem télen-nyáron várja vendégeit a Mókus utcában. A nyári hónapokban gesztenyefák árnyékában látványkonyha üzemel és kerti grillezési lehetőség van; télen a zárt, kerthelyiségben költhetik el ebédjüket, vacsorájukat az ideérkezők.Részletek:
- Meleg étel
- Menü
- Internet használat
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Kerthelyiség


Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Mókus sörkert
Takács Lászlóné Takács Lászlóné
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 21. 17:51

Óbudán laktunk, majd Csepelre költöztünk, de a Mókusba a az udvarias kiszolgálás, és a finom ételek miatt évekig visszajártunk. Az utóbbi 3 évben több szakács váltás történt, ami sajnos az ételek minőségének nagyfokú romlásához vezetett, illetve a saját kreációjukat MÓKUS palacsinta, el sem tudták készíteni ezért levették az étlapról. Mi többet biztosan nem látogatunk vissza, nagyot csalódtunk!

Mókus sörkert válasza:Tisztelt Takács Lászlóné! Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlen érzéssel távozott tőlünk. Kérem segítsen nekünk abban, hogy megírja az info@mokussorkert.hu e-mail címre, hogy pontosan mi volt a probléma annak érdekében, hogy javítani tudjuk. Azonban nem értünk egyet azzal a véleményével, hogy a szakács-csere az étterem kárára vált, mert véleményünk szerint kifejezetten javulást hoztak az ételek minőségében. A Mókus palacsinta már több mint 3 éve nincs az étlapon, ezért a 3 évvel ezelőtti ételek reklamációját nehezen tudjuk orvosolni. Ennek ellenére szívesen vennénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot, megtérítjük a kifogásolt ételek árát. Köszönjük észrevételeit! Mókus Sörkert

ÉvaÉva ÉvaÉva
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 08. 01. 14:30

Egyszer voltam itt,de sajnos rossz száj ízzel távoztam.
A rosé boruk meleg volt,ezen a nyári estén. Mikor jeleztem,és kértem jeget a pincér beszólt.
Padlizsán krémet és hamburgert ettünk,finom,ízletes volt mindkettő.

Mókus sörkert válasza:Tisztelt Hölgyem! Elnézését kérjük a kellemetlenségért! Annak érdekében, hogy javítani tudjuk a szolgáltatásunk színvonalát, kérem legyen kedves megírni nekünk akár itt, akár az info@mokussorkert.hu címre, hogy mely napon jártak nálunk, kb. hány órakor. Segítségét előre is köszönjük, üdvözlettel, Mókus sörkert

Nagy Bogi Nagy Bogi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 03. 21. 08:36

A törzshelyünk volt régen, imádtuk. De az étlap megváltozott, fele annyi lett és az ételek nem jók. Más törzshelyet kell választanunk :(. Ráadásul 22.00-kor kidobtak minket és 21.00-kor már nem rendelhettünk desszertet sem egy csütörtöki kora tavaszi estén.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
84 hasznos vélemény
2013. 11. 27. 16:01

Többször megfordultunk már ott, nyáron nagyon hangulatos és kellemes kint ülni. Ettünk már finomakat ott, de az étlap lehetne változatosabb, ráadásul sörkert lévén hiányolom a pizzákat a magarm részéről. Ezen kívül többször is előfordult, hogy este 7-kor (hétvégén!) étellel már nem szolgáltak ki, mondván, hogy a konyha bezárt...

Márta Gabriella Márta Gabriella
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 08:51

Nagyon jó hely, de mostanában sokat romlott a konyhájuk. Az étlap is sokkal színtelenebb lett. Jó lenne visszahozni a régebbi minőséget és választékot. Egyébként a kiszolgálás és a hely hangulata még mindig jó.

P. Barbara P. Barbara
6 értékelés
0 követő
3 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 07. 29. 19:20

Mivel az albérletünktől 3 percre van gyalog, nagyon gyakran járunk ide. Már volt szerencsém vacsorázni is, illetve egy-egy gyors sörre beülni. Ha nagyon sokan vannak, akkor a kevés pincér miatt a kiszolgálás sokkal lassabb, mint a ,,csendes" napokon. Az ételekkel meg voltam elégedve. Egyetlen dolog nem tetszik, méghozzá a kertben lévő szúnyog invázió. Aki ezt az éttermet választja, jobban jár, ha a hosszú nadrágban érkezik a vérszívók miatt.:)