Miniatűr Piano Bár

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Rózsahegy utca 1
Telefonszám:
+36-30-1909192
Kategória:
Pub

További információk

Reggel 8 órától változatos reggeli kínálattal indítunk: hideg, meleg ételek, saláták, szendvicsek, reggeli italok, cukrászsütemények közül válogathatnak vendégeink. 11 órától ebéd menüvel állunk rendelkezésükre. Menükínálatunkat a legváltozatosabb módon állítjuk össze. Tartalmaz egy levest és egy főtételt, valamint egy szódát vagy szörpöt és egy kávét vagy teát. Ára 1150.- Ft. Választható desszert hozzá, melynek ára 290.- Ft. Minden este 10 órától zenés szórakozóhelyként üzemelünk. Állandó művészeink és neves fellépők színes sora várja Önöket. Állandó sztárfellépőink között van Nyári Karcsi, Kökény Attila, Rakonczai Imre, Zalatnay Cini, Gájer Bálint, Éliás Gyula Jr., Szulák Andrea és még sokan mások. Helyiségünk alkalmas kisebb nagyobb magánjellegű és céges rendezvény lebonyolítására is.

A Miniatűr Bár-t sokan ismerik, hiszen több, mint 60 éves múltra tekint vissza. A város szívében, a Rózsadomb aljában található és a nevével összhangban kisméretű, családias hangulatot áraszt. A hely nemrég teljes átalakuláson ment át, minden elemében megújult és a mai kor elvárásainak megfelelő megjelenéssel várja vendégeit.

A létszámtól és egyedi igényektől függően a teljes helyiséget vagy akár annak egy jól elkülöníthető részét biztosítjuk kizárólagosan a résztvevők számára. Biztosítjuk a rendezvény lebonyolításához szükséges technikai feltételeket, hangosítást, projektort, zenét, Dj-t, Karaoke-t, illetve igény szerint szervezünk az alkalomhoz illő fellépőket.

Az étterem kiváló konyhája biztos háttér a nálunk lebonyolításra kerülő rendezvényeknek. Többfogásos menüsorok, hideg- tálak, tapasok, édességek, a megrendelő igényei szerint elkészítve és tálalva. A pultban profi baristák készítik a kávékat és kávékülönlegességeket. Kínálatunkban szerepelnek még különleges teák, gyümölcsteák friss gyümölcsökből.

A páratlan ételek mellé elmaradhatatlanok az italok. A bárban száznál több koktél és limonádé, valamint finom borok és pálinka különlegességek bőséges választéka várja a vendégeinket. Az italokat ügyes mixerek keverik, borokat igény esetén az étterem alatti 200 éves borospincében is elfogyaszthatják egy finom vacsora után. Szervezünk borkóstolókat, az ország különböző borvidékeinek legfinomabb boraiból, szakemberek segítségével.

Kérjük, látogasson el hozzánk, ismerje meg a helyszínt, és foglalja le már most azt a következő rendezvényéhez! Egyedi igények, amire nem is gondoltunk, minden elképzelést igyekszünk megvalósítani, rendezzen egy emlékezetes partit a Miniatűr Bár-ban, nekünk a legfontosabb, hogy jól érezze magát nálunk! Bízom benne, hogy hamarosan Önöket is vendégeink között köszönthetjük!
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Miniatűr Piano Bár
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
246 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:22

A nevéhez híven, valóban nem lehet hatalmas táncokat lejteni e helyen, ugyanis elég szűkös a hely. De a koktélok nagyon finomak amiket itt kevernek. Simán benne van a top 5 helyben ahol eddig jártam már.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
67 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 20:50

Kicsit olyan érzésem van ezen a helyen, mint nyáron Siófokon. Hömpölyög a tömeg, ami nem is tömeg, hiszen elég kicsi a hely, így kevés ember is elég ahhoz, hogy tele legyen a Koktélbár. A koktélok igazán finomak (bár ittam már jobbakat is), a pincérek hol jófejek, hol pedig mogorvák, ki kell fogni őket. A zene ínyemre való, szeretem a lány dallamokat, amire lehet táncolni, már ha lehet a tömegtől. Nem lett a kedvenc helyem, de nem is mondanám olyan rossznak.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 19:35

Mint ahogy a neve is mutatja, a Miniatűr kicsi, így aztán hamar meg is telik. Ennek köszönhetően nem kell sokat várni arra, hogy megteljen a tánctér, és végre mi is táncolhassunk (egyedül ugye senki sem akar). Cserébe viszont bármiféle mozgás a teremben komoly fizikai munkát - egészen pontosan lökdösődést – igényel. Ám ha nem járunk félóránként vécére, akkor ez nem fog annyira feltűnni, és akkor biztos jól is érezzük magunkat, főleg ha a húszas-harmincas korosztály tagjai vagyunk. A zene ugyanis jó és táncolható, amikor én voltam, akkor leginkább r’n’b-, és funkyszámok mentek, a koktélok pedig finomak, még ha nem is olcsók. Ha ide megyek, akkor biztos, hogy az estét alapozással kezdem otthon vagy máshol…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2012. 11. 22. 11:07

Mi eddig csak vacsoráztunk ott. Mindenkinek ajánlom. Isteni finom vacsoránk volt. A hely hangulatos, a pincérek nagyon kedvesek voltak, a borok finomak. Ha a zene olyan jó, mint a szakács, akkor nagyon bejövős a hely péntek este is :).

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
269 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 10:16

Mivel nagyon nagy a tömeg, nem is maradtunk, s nem lesz a kedvenc helyem.