Mezzo Music Restaurant

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1122 Budapest, Maros utca 28
Telefonszám:
+36-1-3563565
Kategória:
Reggelizőhely

További információk

Kedves Vendégeink!
Húsz éve nyitottuk meg a Budai Lúdláb étterem helyén az akkor újdonságnak számító John Bull Automobile Pubot. A mára már három vendéglátós diplomával rendelkező család valamennyi tagja részt vett a gasztronómiai részletek kialakításában, tisztelve a hagyományt, de vállalva az evolúciót.

2010-ben új designnal és új névvel leptük meg törzsvendégeinket. A swing stílusban berendezett, meleg színekkel operáló belső termet egy francia gyarmati stílusú télikert egészíti ki a reggelizők nagy örömére. Az elbújni vágyókat egy meghitt különterem várja.

A stabil törzsvendégkör igényeit követve alakítjuk folyamatosan az étlapot, a hagyományos „nagymama” ízei mellett az európai gasztronómiai újdonságokat is bemutatjuk. A világ sok országából érkeznek receptjeink és alapanyagaink, felkutatva azokat az ízeket, amelyek egyaránt jelentenek izgalmat és harmóniát. A válogatott, ellenőrzött forrásból származó minőségi alapanyagok, a modern technológia és a biztos íz-érzékű és kezű szakácsaink garantálják az eredményt.

Különös hangsúlyt kap a borok kínálata. A kis kézműves műhelyek ínyencségei mellett a hagyományosan szép és ismert borok is helyet kaptak a borlapon.

És hogy kerek legyen az élmény: az ételeket és borokat zenével keretezzük. A könnyű jazz minden este háttérként szolgál a vacsorához, neves zenekarok és szóló hangszeresek váltják egymást.

Harmóniára törekszünk. Az étkezés, a környezet és a zene harmóniájára. A MEZZO egy életérzés szeretne lenni, amely újra és újra visszacsábítja a vendégeket.

Haris Gasztronómia
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Mezzo Music Restaurant
tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:02

Egyik nap üzleti megbeszélésre hívtak a városba, és a partner kérésére a Mezzóban találkoztunk. Tömegközlekedéssel érkeztem, a Széll Kálmán tértől kb. 5 perc alatt odaértem, és könnyen megtaláltam a helyet. Az étteremnek több része is van, amennyire láttam, mi a pulttól jobbra eső, kényelmes székekkel ellátott, világos helyiségben foglaltunk helyet. Kérdés volt, hogy eszünk-e, de végül csak egy-egy kávét fogyasztottunk. Én melange-ot kértem, ami egy picit édesebb volt a megszokottnál, de ízlett. Ennél sokkal meglepőbb, hogy az egyik felszolgáló lány odajött megkérdezni, hogy tényleg ízlik-e, ugyanis a kolléganője véletlenül egy picivel több mézet tett bele, amiért elnézést kérnek. Hát nem aranyosak? :) Az árakat illetően csak a kávékról tudok nyilatkozni, azok 400-600 Ft között vannak, ami szerintem "felső közép" kategória.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 31. 08:55

Jó konyha megfelelő árakkal, kedves kiszolgálással.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés