Mevlana Star Kebab Török Étterem

(2.0) - 3 értékelés
Cím:
1087 Budapest, Kerepesi út 9
Telefonszám:
+36-1-2103827
Kategória:
Török étterem

További információk

Az Arena Plaza Bevásárlóközpontban található.
Gyorsétterem, ételbár, étkezde, étterem
- Közepes árkategória
- Meleg étel, menü választható
- Napilap olvasási lehetőség
- Dohányzásmentes helyiség
Első értékelő
Parkolás: Igen
Akadálymentesített? Igen
Pláza Aréna Plaza Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Mevlana Star Kebab Török Étterem
Martin Koroknay Martin Koroknay
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 11. 09. 19:58

Még sosem volt ilyen megalázó bánásmódban részem egy étteremtől. A futár képtelen volt megtalálni a lakcímemet (vajon 2015-ben GPS-ről hallottak már?), és 20 perc szerencsétlenkedés után nekem kellett kimenni az utcára. Ezek után még a futárnak állt feljebb. Miután ezt jeleztem az étteremnek, a futár felhívott engem vegzálni (!), hogy hogy mertem róla a cégnek rosszat mondani. Ezt az utólagos zaklatást jelezni akartam az étteremnél, ahol kérdésemre érdekes módon vezető nem volt található, az illető akivel korábban telefonon beszéltem ezúttal "mosdón volt", a hölgy a telefonban pedig csak azt hajtogatta, ő nem tud az egész ügyről semmit. Gyalázatos viselkedés a teljes személyzet részéről.

Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 12. 28. 19:54

Én azért regisztráltam erre az oldalra, hogy a pozitív élményeimet osszam meg Veletek. De sajnos már egyre több a negatív tapasztalat. Kétszer jártam már úgy, hogy a Star Kebab étterem nem szállította ki a megrendelt ételt. Ezek után felhívtam őket (ja, mellesleg mondom, hogy ez a VI. kerületi, de ez nincs fent, csak ezek), mire, trágár módon szólt hozzám a diszpécser, felháborodásomra még csúnyábban beszélt. Fogtam magam, azonnal bementem, letagadták, aztán nagy nehezen kihúztam belőlük, mire annyit mondtak, hogy ez a hölgy 19 óráig volt bent. Mire én, hogy 19:15-kor folytattam le a beszélgetést (tehát már itt megbuktak), és 19:25-kor már ott voltam, mert baromi ideges lettem. Letagadták!!! De a cetli ott várt a telszámommal, bármi baj legyen, tehát ráparáztak, és tudták, hogy jövök. Bocs, de a kurva a.....at, ezek után megkérdezték mit tehetnek, modnom semmit, csak hogy kulturáltan beszéljenek velem, mivel egy párszor már rendeltem tőlük, erre annyit mondta, hogy VISZLÁT! két óra várakozás és oda sámfordálás után. Hát menjenek oda... tudjátok. Haza értem. Rendeltem még egyszer, hátha. És itt ülök 5 órája, várva az elemózsiámra. :D Nagyon durva! Ezt sem hozták ki, biztos tudták, hogy én vagyok. Pedig mondom, hogy már párszor rendeltem. Nem voltam elragadtatva akkor sem, de éhes voltam nagyon. Egy magy .... . Gondoljatok ide, amit akartok. Én mindig csak jókat szeretnék írni, de ezek tényleg görény állatok. Bocs.

Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 12. 10. 21:31

Egyszer betértem az étterembe, azóta rendelek. Az ételek finomak, frissek, én főleg gyrost szoktam fogyasztani meg valami kis köretet hozzá (pl. joghurtos tészta). A futárok kedvesek, még úgy is, hogy 3 emeletet kell mászniuk, az árak normálisak, Ajánlani tudom mindenkinek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés