Metro Kelet-Pest

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Városkapu utca 9.
Telefonszám:
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, immár 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez.


Friss termékek lehető legszélesebb választékával elégítjük ki a professzionális vásárlók igényeit. 11 áruházhoz benzinkút is tartozik, valamint friss hal osztály is várja vásárlóinkat.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Metro Kelet-Pest
Iván Iván
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 02. 21:00

A vállalkozásom miatt gyakran járok ide, és szerzem be a szükséges szerszámokat. Mivel az áfa visszaigényelhető, ezért valóban megéri itt vásárolnom.

iner iner
821 értékelés
6 követő
31 plecsni
302 hasznos vélemény
2013. 07. 01. 13:00

Aputól megszereztük pénteken a Metro kártyáját, így felkerekedtünk és az M3-ason meg sem álltunk a célig. A fő célpontunk az alkoholos italok voltak, mert apu testvérének a 60.szülinapja közelgett, és valami egyedit szerettünk volna venni. És sikerült is egy 3 literes, fém címkés Egri Bikavért találnunk! A pénztárhoz menet megláttuk, hogy itt is van kiárusítási részleg, így mentünk 1-2 kört. Találtunk is gyönyörű díszszalvétákat, színes vázákat az ünnepségre. Így sikeres volt a Metrozás! :)

Hasonló szolgáltatók a közelben