Mester Étterem és Pálinkaház

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1095 Budapest, Mester utca 13
Telefonszám:
+36-1-2150139
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Éttermünk több évig nagy sikerrel a Zsindelyes étterem és pálinkaház nevet viselte és óriási sikernek örvendett vendégeink körében. Kizárólag a Zsindelyes pálinkaház által gyártott termékeket forgalmaztuk. Azonban vendégeink illetve a piac által adott lehetőségekre való tekintettel megalapozottnak láttuk, hogy több kiváló pálinkakészítő mester által készített terméket is megismertessünk a kedves vendégeinkkel. Döntésünket meghatározta a pálinka fogyasztás egyre nagyobb szeretete illetve termékeink palettájának bővítése.

Elhatározásunk 2012 júniusában vált valóra, éttermünknek a Mester Étterem és Pálinkaház nevet adtuk.

Éttermünk belső kialakítása családias, borválasztékunk illetve pálinka különlegességeink tükrözik a Pálinkaház múltját, jelenét és jövőjét.

A Mester Étterem kiválóan alkalmas rendezvények, kisebb esküvők, sajtótájékoztatók, tréningek, fogadások, bankettek, összejövetelek megtartására. Éttermünk légkondicionált,külön galériával és terasszal is rendelkezik. A magyaros ételek, minőségi és egyedülálló italválaszték gondoskodik a gondtalan kikapcsolódásról és a családias hangulatról.

Az étterem 80 fő befogadására alkalmas, továbbá 40 fős fedett terasszal rendelkezik.
Méltón büszkék vagyunk az évek óta csapatát összefogó Szabó Gábor Chef munkájára, aki nap, mint nap bizonyítja rátermettségét, illetve gasztronómia iránti szeretetét. Emellett büszkék vagyunk kiváló felszolgáló kollégáink munkájára is, akik nélkül nem sikerült volna elérni sikereinket. A vendégeink kiszolgálásának egyik fontos eleme, hogy keddtől vasárnapig 19 órától élőzenével várjuk vendégeinket.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a Mester Étterem és Pálinkaházba betérőknek kellemes és emlékezetes élmény legyen az itt eltöltött idő. Azt szeretnénk, hogyha mindig jól lakva és jó érzéssel távozna tőlünk minden vendég, visszavágyjon hozzánk, és nem utolsósorban az, hogy a magyar vendéglátás és a pálinka jó hírnevét vigyék szerte a világba!
Első értékelő
Megnyitás
2007. 12. 01.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Mester Étterem és Pálinkaház
Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 20:35

Igazi magyar hangulatú étterem a piros-fehér kockás terítőkkel. Élő cigány zenével. A kis piros lábasokban tálalt ételekkel. Nem utolsó sorban az igazi magyar pálinkák választékával. Hazai ízek, mint régen a nagyinál. :) Ha külföldi vendégeim vannak, akkor mindig ide hozom őket, hogy igazi magyar ételeket kóstolhassanak. Kevés olyan hely van ma Magyarországon, ahol a magyar kultúrának ilyen jellegzetességei megtalálhatóak és nem kell messzire utazni érte. Ha vágysz egy kis igazi magyaros ízekre, hangulatra és zenére, akkor ne hagyd ki. Legénybúcsúra, rendezvényekre is ajánlom, mert az étterem galériás része erre is alkalmas. Nyáron ki is ülhetünk a szabadba, muskátlis tornácos feeling.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 07. 04. 18:26

Nagyon jó étterem, kiváló konyhával iszonyatos pálinka választékkal a felszolgálók nagyon udvarias és felkészült emberek. Csak gratulálni lehet!!!!!!!!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés