Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet

(2.5) - 3 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Vas utca 8
Telefonszám:
+36-1-3382156
Kategória:
Képzés & karrier

További információk

Tevékenység: pedagógiai szakszolgálat, pedagógiai szakmai szolgáltatás, egyéb - nem közoktatási feladat
Fenntartó: Budapest Fővárosi Önkormányzat
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet
Ladislaus Ladislaus
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2014. 03. 20. 15:21

Nem sok értelmét látom az intézménynek. Néhány teszt és egy elbeszélgetés, aztán beskatulyázzák a gyereket. Kérdés: jók-e azok a tesztek, amelyeket a gyerekekkel elvégeztetnek (minden gyerek ugyanazt a tesztet kapja) és jók-e a kiértékelések, megbízható eredményt adnak-e?
Unokaöcsémet is ipariskolába akarták küldeni, a gimnáziumot úgy festették le neki mint elérhetetlen álmot... egy "ilyen" gyerek számára. Aztán ez az "ilyen" gyerek, akiben nem sok fantáziát láttak, csakazértis összeszedte magát, felvették gimnáziumba, ahová már második éve jár jó eredménnyel.

Novák Nikolett Novák Nikolett
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
32 hasznos vélemény
2014. 03. 17. 20:47

Fura volt, meg kell, hogy mondjam. Alapvetően azért jelentkeztünk be ide, mert túl elfogult voltam a gyerekkel szemben, és szerettem volna egy külsős szakember véleményét hallani. Könnyen elérhető helyen, szinte a "kapualjban" van az iroda, ami meglepően ügyfélbarát kedves titkárnővel. A polcokon továbbtanulásos és egyéb kapcsolódó szóróanyag, kényelmes székek a váróban. Egyrészt hasznos információkat kaptam a tanácsadáson, másrészt megfordult a fejemben a konzultáció közepén, hogy egy szó nélkül felállok és otthagyom az egészet. Talán csak az zavart, hogy beskatulyázták rossz és neveletlen tanulónak, és ezért csak szakiskolába küldetnék a gyereket. Kevéske biztatás után, hogy "ha javítasz a jegyeken, akkor bekerülhetsz egy nem túl nehéz szakközépbe", szerencsétlen gyereknek a kedve is elment az egésztől... Talán csak én fújom fel a dolgot épp az elfogultságom miatt, de legalább kijelölhetnék a célt a gyerek elé a hőn áhított iskolába kerüléssel.

Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2013. 10. 25. 19:44

Unokahúgom járt náluk, vegyes tapasztalatokat szerzett. Az intelligenciatesztjéből kiderült, hogy 80-as az IQ-ja, nem ajánlották neki a továbbtanulást. Azóta elvégezte az ELTE-t és sikeres vállalkozó lett belőle.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés