Mentsvár Söröző - Pub

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Üllői út 50.
Telefonszám:
+36-70-4244419
Kategória:
Pub, Söröző

További információk

Belvárosban színvonalas kiszolgálással, kellemes hangulattal, pezsgő éjszakai élettel és kedvező árakkal vár mindenkit a közkedvelt Mentsvár Söröző és Music Pub! Itt nyoma se lehet unalomnak és szomorkodásnak, csak a jókedv, vidámság és új barátok várnak Rád! Zenegép, csocsó és tv nyújt még több szórakozási lehetőséget, nem beszélve az állandó verhetetlen italakciókról, snack-ekről és melegszendvicsekről! Ez a legmegfelelőbb hely egy óriási buli kezdéséhez majd hajnalban méltó találkozópont a befejezésre, ahol biztosan összefutsz ismerős arcokkal!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Mentsvár Söröző - Pub
John Smith John Smith
12 értékelés
0 követő
4 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 12:52

Olcsó, délelőtt mégolcsóbb... Nemvéletlenül mentsvár a neve.... ;)
Pubnak azért nem nevezném de kocsmának nem rossz, esetefelé inkább fiatalok délelőtt, délelőtti kedvezményes árakon a helyi alkeszek törzshelye. A kedvező árak garantálják a teltházat mittudomén korsó sör 250 alatt stb....

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 00:40

Az Üllői út körút felőli részének van egy, főleg fiatalok, egyetemisták körében nagyon népszerű kocsmasora, kocsmatúrák közkedvelt helyszíne. Az egymás mellett, egymás forgalmát is generálva elhelyezkedő legalább öt „műintézmény” közé remekül beillik a Mentsvár. A nevét joggal kapta, ha a többi hely zsúfolásig tele van, itt akkor is biztos hozzájutunk egy italhoz a pultnál, ha másért nem, mert egy minket szimpatikusnak találó, ittas törzsvendég meghív. A pincehelyiségbe vezető lépcső lábánál található a pulttal és zenegéppel ellátott főterem, hátrébb zegzugos melléktermekben lehet leülni és fogyasztani. A falon lévő festett képek fesztiválok, és egyéb, fiatalok szórakozási szokásaihoz köthető események jeleneteit ábrázolják. Általában részegedő egyetemistákkal, vagy bakancsos, rokkerpólós fiatalokkal van tele, akik csapatják a zenegépre, és nagyon bennfentesnek tűnnek, valószínűleg a törzshelyükről van szó. A vendégkör számára ideális: nem a legigényesebb hely, de nem is egy késdobáló, az italakciók pedig verhetetlenek. Egyike azon kevés fennmaradt pesti kocsmának, ahol 1000-1500 forintból a pad alá képes inni magát az ember. Ha ezt az állapotot nem akarja megvárni, akkor is tökéletes buli kezdéséhez, vagy, nevéhez méltóan, hajnalban, buli végeztével egy-két búcsúsörre.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés