Menta Terasz Étterem Kávézó

(4.0) - 8 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Margit körút 14
Telefonszám:
+36-1-3361250
Kategória:
Magyar konyha, Francia étterem

További információk

A Menta Terasz egy csodálatos étterem Budapesten a II. kerületben, ami multikulturális vendéglátó-, és szórakozóhely, ahol mindig vannak finom koktélok, isteni ételek és hatalmas bulik hétvégente. A tetőteraszon lounge, a földszinten étterem és óriási kerthelyiség, a pinceszinten klub működik, bulikkal, koncertszínpaddal, táncparkettel, rendezvényekkel, és gyertyafényes vacsorázó teremmel.

Választani tud a mediterrán udvar, a gyarmati hangulatú tetőterasz, a kreol éttermi rész és a modern pinceklub bárpultjai, táncparkettjei között. A budapesti étterem egyedi étlapján szerepelnek mind a hagyományos-magyaros ízek, mint franciás-kreolos kombinációk.

Ebédeljen nálunk, töltse velünk a délutánt, és táncolja át az éjszakát!
Első értékelő
Megnyitás
2006. 12. 27.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Menta Terasz Étterem Kávézó
Szabadi-Tóth Klaudia Szabadi-Tóth Klaudia
5 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 10. 10. 11:10

A környezet szép és hangulatos, a főételek nagyon finomak. Az előzetes egyeztetések alkalmával segítőkész vezetőséggel volt dolgunk. Viszont a kiszolgálás sajnos kínosan lassú volt. Valamint egy picivel bővebb étlap is boldogabbá tette volna a társaságunkat.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
184 hasznos vélemény
2013. 06. 23. 10:13

Nagyon jó helyen található, nagyon sokoldalú szórakozóhely, koncertek, tánc, és isteni ételkülönlegességek, Az alkoholos italok láttán igazán örültem, hogy a társaságunk nem fogyaszt alkoholt, így még a pénztárcánk is meghálálta az ittlétünket.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
227 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 22:45

Tetszik, hogy ilyen sok helyiség van és a kiszolgálás is udvarias, a választék pedig nagyon ínycsiklandozó.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 18:27

Nagyon jól éreztük itt magunk, a koktélok nagyon finomak, és kipróbáltunk francia ételeket is, mindenki mást rendelt, így sok finom falattal lettünk gazdagabbak - anyagilag viszont szegényebbek

Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 04:51

Jó környéken található, a Margit híd budai hídfőjétől gyalog öt-hat percre . Éjszakai közlekedés is kényelmes a 6-os villamossal. Maga a hely elég kicsi. de igényes. A belépő lányoknak 500 Ft, fiúknak valamivel drágább, 700 Ft. A személyzet nagyon kedves, barátságosan viselkedik. A mosdók igazán szépek és kulturáltak. Jó hangulatú bulikat szoktak rendezni és nagy előnye, hogy aki a nagy partizásban megéhezik, az rögtön tud enni valami finomat. Az alkohol árak véleményen szerint kicsit magasak, de minden alkalommal kedveskednek akciókkal, így azért lehet válogatni a koktélok között is.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 18:16

A budai oldalon lévő Menta Terasz igazi multifunkcionális hely, hiszen egyben étterem, kávézó, lounge és klub. Itt minden megvan, mely szem szájnak ingere, az ember kedvére tud válogatni az udvar, a tetőterasz és a klub helysége között. Itt lehet egy jót ebédelni, vacsorázni, kávézni, különböző rendezvényeket lebonyolítani, mint esküvőket, vagy meg lehet hallgatni egy jó koncertet a pincehelységben, melyhez egy lépcső vezet. A színpad kicsinek nevezhető, de elfér rajta minden lényeges hangszer és tartozékai, mely előtt a táncparketten tudunk egyet mulatni. De le is tudunk ülni, ha úgy kívánja kedvünk.
A koncertek nagyon változatosak stílusilag, az étterem étel-és italválasztéka is igen gazdag, válogathatunk, magyaros, franciás-kreolos ételkülönlegességek között. Ráadásul az étterem bababarát, így nem kell senkinek otthon hagynia vagy másra rábíznia csemetéjét.


Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 15:21

A budai oldal egyik legsokoldalúbb szórakozóhelye a Menta Terasz: étterem, kocsma, klub, bár és diszkó is egyben. A vibráló alagsori klubrészhez képest az elegáns, hosszúasztalos étterem jól mutatja ezt az egymással jól megférő kontrasztot. A legtöbb helyen csak egy szelet pizzát ehet meg az éhező bulizó - itt viszont még hajnali négykor is felszolgálnak még Bud Spencernek is kihívást jelentő hatalmas adag finom babgulyást - mégegyszer köszönöm, nagyon finom volt! A személyzet többsége humoros és kedves, az árak pedig meglepően rendben vannak, pár romkocsmánál még olcsóbbak is bizonyos italok. A Menta kialakított egy hatalmas fedett és fűtött teraszrészt, ami a dohányosok (mint jómagam) Mekkája. Sokszor koncerteket is szerveznek, de jellemzően inkább a hajnalig tartó változatos DJ szett miatt látogatják a klub pincéjét fiatalok és idősek egyaránt - nagyon szabad, jó hangulatú bulikon voltam már itt. Sajnos a Menta kívül esik a belváros partigyűrűjén, de ha a budai oldalon laknék, biztos gyakrabban járnék ide.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 10. 17:04

Finom ételek, italok. Jó hely a kikapcsolódásra. Nem mellesleg az épület is nagyon hangulatos. Ajánlom mindenkinek!