Mélypont Presszó

(4.5) - 9 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Magyar utca 23
Telefonszám:
+36-30-8124064
Kategória:
Pub

További információk

2004-ben az elsők között voltunk, akik úgynevezett "retró hangulatú" kocsmát nyitottunk Budapesten.

Kezdetben a berendezést rokonaink padlásáról guberáltuk össze, vagy a nagyitól sikerült elkunyerálni ezt-azt. Akkoriban még főleg financiális szempontokat követve próbáltunk minél olcsóbban beszerezni mindent, ma viszont ez az irányzat mondhatni divattá nőtte ki magát.

Külföldi, elsősorban nyugati vendégeink a mai napig megdöbbenven bámulják a szocreál valóságot, mely miliőben 30-40 évvel ezelőtt élt s létezett a magyar, elzárva a nagy Nyugat minden technikai, s stílusbeli vívmányától.
Aki hozzánk betéved, azonnali időutazásban részesül, ezt garantáljuk!

Rengeteg, a hely nevezetességeinek tartott italunk van, mint az Ízes fröccsök, Ízes Sörök, Ízes Fények.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Mélypont Presszó
Eszter Vér Eszter Vér
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 04. 09. 01:10

Egyszerűen imádom ❤változatos a sörválaszték, rendesek a pultosok és jártasak az italkultúrában! Azoknak ajánlanám, akik szeretik a különleges és sajátos helyeket, kézműves söröket.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 15:58

Itt biztos nem kerül az ember mélypontra, itt olyan valóban, mintha a nagyszüleink házába tévedtünk volna, nagyon szuper hely.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:51

Egy időben szinte állandóan a Mélypontban lógtam, most már ritkábban járok oda, mert be kellett látnom, hogy bár a berendezést mások nagymamáitól szedték össze, a macifröccs igazán üdítő, és még a pincérek is jó fejek, tehát minden jó ugye, azért mégiscsak tinédszerekkel és egyetemistákkal van tele a pincehelyiség. Az pedig elég unalmas egy idő után, hogy részeg, úgynevezett alternatív arcokat kerülgessen az ember, amikor ebből már kinőtt. Ezen a helyen hallottam még csak Tereskovát, Csókolomot és SKA-P-t a hangszóróból, a zenei ízlés miatt ezért mindenképpen érdemelnek egy hatalmas pacsit.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:20

Ha igazán mélypontban érezzük magunkat, akkor kötelező ide ellátogatni. Belépve a helyre olyan mintha nagymamám kávégőzös régi nappalijában lennék tele régi bútorokkal, melyek mind a múlt hangulatát idézik. Kávé illat, dohány illat már csak egy- két régi könyv hiányozna és akkor tényleg a nagymamám és nagypapám régi berendezésű szobája lehetne. Nagyon hangulatos és ezt a külföldi turisták is nagyon díjazzák. Budapesten talán nincs is még egy ilyen hely. Kényelmes, és olyan mintha a nappaliba heverednénk le. Tökéletes hely egy kis barátnős csevejhez, és egy kis lelki megnyugváshoz. Innen aztán biztosan nem mélyponton távozunk.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 19:22

Egyik kedvenc helyem. Barátnőkkel különösen szerettünk idejárni, mikor „mélyponton” voltunk. Jó kis szóvicceket gyártottunk ebből. A hely berendezése olyan, mint a nagyszülők 7. emeleti panellakása, amit 1975 óta nem újítottak fel. A kanapék, dohányzóasztalok, bőrfotelek falikárpitok, fényes lakk bútorok, és minden féle kütyük, lámpák, elektromos berendezések idézik meg a múltat. Kötelező ital a Maci fröccs, ami már túllépett önmagán. A hagyományos málnaszörpös változat mellett már mindenféle más is kapható. Van csocsóasztal, két külön helyiség, amit a pult köt össze. Félhomály, halk zene és sok-sok vendég. Nagy társaságok elférnek a hosszú kanapékon, a kis asztaloknál meg lehet romantikázni. Szuper hely.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 13:14

A Mélypont is azok közé a kis kocsmák közé tartozik, ami a – meglepően autentikusan ható – lepukkant-retró hangulattal és a macifröccsel csábít. Telis-tele van egyetemistákkal a kampuszok közelsége miatt, az átlagéletkor ennek megfelelően általában alacsony (és mintha egyre alacsonyabb lenne), de van annak valami összetartozást erősítő, vidám hangulata, hogy a romkocsmák rémuralma idején mi mégis (még mindig) ide járunk. Nyilván az árak jóval konszolidáltabbak is, mint a felkapottabb helyeken. A pincérek kimondottan jófejek, a vidámságuk feldob, miattuk és a mókás és fantáziadús italaik miatt érdemes ide betérni, ha valaki egy laza esti iszogatást a barátokkal ki akar hozni kevesebb pénzből.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 12. 21:06

Itt mindig otthon érzem magam, és nem csak azért mert ugyanaz a retró tapéta virít a falon, mint itthon. A bordó szőnyeg is ismerős valahonnan a múltból, a szekrény is (mintha ilyen lett volna a nagymamámnak…). Egyszerűen otthonos, a kis sarokülőkékkel, a terítőkkel, meg a középen elhelyezkedő kanapékkal.
Sokféle extra italt lehet itt kapni, általában nem tudom, mit válasszak. Forró csokik számtalan ízesítéssel, mindenféle italkeverékek, sörök, szörpök, szörpös sörök, és a titkos recepttel rendelkező Csigavér (remélem, még létezik!). A Csigavér lehet például meggyes, de emlékeim szerint még sok-sok, gyümölcsös ízben is kapható. Annyi biztos, hogy tartalmaz bort, meg mintha valami tömény is lenne benne. Legutóbb pedig borsmenta teát ittam mézzel, fájó torokra, és még a pincér srác sem nézett furán:) Szóval igazán sokoldalú az italválaszték.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 22:08

Az első benyomás az, ami a Mélypontban azonnal magával ragad mindenkit. A pincehelységben elhelyezett asztalok és székek a szocreálos irányzatot képviselik, ahogyan az asztalokon, polcokon elhelyezett tárgyak is. Sokan itt ismerkedtek meg először a macifröccs fogalmával, amelynek manapság már szinte kultusza van. Emellett pedig, ha az eredeti vonalat szeretnénk követni, akkor az italok rendkívül gazdag felhozatalából választhatunk, a retro szellemében pedig még egy zsíros kenyeret (szigorúan lila hagymával) is kikérhetünk magunknak, amennyiben mondjuk várni kell a sorunkra a csocsónál. A hangulat családias, és ha a mélypontra nem is, alfába biztosan eljuthatunk ezen a helyen, amelynek egyértelmű oka a nyugodt atmoszféra.