MegaFitness

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/A-C
Telefonszám:
+36-1-2106398
Kategória:
Kangoo, Fitness terem, Step aerobic, Zumba, Aerobic, Konditerem

További információk

Fitnesz termünk a Köki Terminál Bevásárlóközpont II. emelet 271. szám alatt található.


A sportközpont létrehozását az egészséges életmód népszerűsítése inspirálta. Célunk, hogy kiemelkedően magas színvonalon, de elérhető áron kínálhassuk szolgáltatásainkat Kispest, és a környező kerületek lakosságának körében. Szeretnénk hozzájárulni a térségben élők, dolgozók egészségesebb életmódjához, tudatosabb életvitelének kialakításához. A Megafitness KÖKI misszió része, hogy szélesebb populáció számára tegye elérhetővé a mozgás preventív szerepét, a wellness életmóddal -testi, lelki jólét - kapcsolatos időtöltést és ezzel elősegítse az egészségtudatos életmód-fejlesztést.

A belső tereket a mai trendnek megfelelően ötletes formavilággal, fiatalos, lendületes színekkel valósítottuk meg. Három aerobik termünk széles spektrumú kínálatával, 500 nm-es fitness termünk professzionális felszereléssel várja a sportolni vágyó vendégeinket. A wellness részt a természet harmóniája jegyében alakítottuk ki, hogy vendégeik kellemes, és nyugodt környezetben tölthessék el szabadidejüket. Központunk kimagasló színvonalát garantálja, hogy munkatársaink kiválasztása során mindenkor a magas szakmai képzettség, az elhivatottság, a kiváló kapcsolatteremtő képesség és az ember központú gondolkodás dominálnak.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, SZÉP kártya
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - MegaFitness
piczurmaja piczurmaja
20 értékelés
0 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 10. 28. 17:43

A Köki Megafitnessben találtam rá erre a hihetetlenül izgalmas és lendületes sportra,a zumbára!! :)
nagyon élvezem a hangulatos edzéseket,a zene, a környezet,minden! ;)
Emellett az öltők is rendesek és tiszták,és különböző szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 21:51

Rendszeres fitnesz terembe látogató vagyok. A Mega Fitness Köki megszületésének azért örültem, mert csupán két metrómegállóra lakom, és jobb napokon, még el is tudok sétálni ide. Modern kinézet, nagy tágas terek jellemzik. Az öltöző kicsi és szűkös, ez egy hátránya. A fitnesz gépek választéka elég nagy, de nem a legmodernebbek. Plazma tévét itt is lehet nézni és a zene is kellőképpen hangos. Ez kinek előny, kinek hátrány. Az órák változatosak, és mint általában, 3 különböző típusú terem van. Ami egy óriási hátrány és épp ma tapasztaltam, hogy az órákra bérlet nélkül nem lehet foglalni! Hiába venném meg a napi jegyemet és szeretnék mindenképp bejutni pl. egy kistermes órára, sajnos nem tudom bebiztosítani magam. Miért is? Akkor tegyék kötelezővé, hogy bérletet kell venni... Előny, hogy péntek mozgós péntek és csak 650 Ft a jegy. A terem árai, főleg a minőséghez képest korrektek, és még a picurka szaunát/wellness részleget is lehet használni.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 02. 28. 01:31

Azt nem mondanám, hogy a mozgás az életem, de próbálkozom többet mozogni. Ebben nagy segítséget nyújt a MegaFitness. Ugyan, csak a spinning edzést próbáltuk ki a barátnőmmel, de nem mondok nagyot, ha azt mondom, hogy maradandó élményt és visszajáró vendégeket szereztek. Alapvetően szeretek biciklizni, de nem gondoltam volna, hogy másképp is lehet tekerni. Az edzések alaposan megmozgatják az embert, alig állunk a végén a lábunkon, mégis fülig érő szájjal jövünk ki. Vajon mitől van ez? Attól, hogy szellemi frissességet is kapunk az edzéstől. Nem emlékeztet arra, milyen kínnal vártam mindig a testnevelés órákat, ehelyett mazochista módon várom az alkalmat, hogy kihajtsák belőlem az elraktározódott energiákat. Az ár sem egy elhanyagolható szempont, hiszen elég pénztárca kímélőek.

Hasonló szolgáltatók a közelben