MeDora - A masszázs stúdió

Értékelés 20 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 4025 Debrecen , (Halköz Üzletház) Simonffy utca 4-6 , fél.em. 31

Telefon: +36-20-5464755


Kategória: Masszázs

Elfogad bankkártyát?: Igen

Parkolás: Környéken, Saját

Akadálymentesített?: Igen

Hétfő 10:00-18:00
Kedd 10:00-18:00
Szerda 10:00-18:00
Csütörtök 10:00-18:00
Péntek 10:00-17:00


További információk



Célunk, hogy korszerű, kíméletes gyógyászati technikánkkal hatékonyan segíthessük, itt Debrecenben azokat akik számos testi panasszal küzdenek. Hiszünk abban, hogy a gerinckezelés lehető legeredményesebb módszere a manuálterápia.

Kezeléseink nagy része a lumbágó, isiász, meszesedés, derékfájás és ízületi beszűkülések területére szakosodott, továbbá bármilyen izomfájdalom, fejfájás kezelése is beletartozik szaktudásunk körébe.
Módszereink közé tartozik több különféle terapeutikus eljárás: masszázs, akupresszúra, reflexológia, oszteoterápia. Ezeket bárki igénybe veheti, és segítségükkel garantáljuk a gyors és eredményes felépülést.

Vendégeink szükségeit nagyfokú odafigyeléssel követjük, nagyon fontosak számunkra, és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.

Tapasztalataink szerint a masszázs több mint fizikai kezelés. A vendégekkel való beszélgetés és emberi kapcsolat néha old annyit a feszültségeken, mint a masszázs fizikai része. Az izmokban levő feszültségek szinte mindig belső feszültségek lecsapódásai, és az ezek feloldásában való segítség is része a masszőr munkájának.

Szeretnénk, hogy a városban élő és ide látogató vendégek egy kellemes, hangulatos és kulturált helyen, tudjanak, regenerálódni, gyógyulni, pihenni, mind testileg, mind pedig szellemileg a masszázs, gyógyító hatásaitól.
Debrecen egyik legfelkészültebb szakember gárdájával rendelkezünk, masszázs stúdiónkban mindenki gyógymasszőr képesítéssel ellátott kiváló szakeber.
Számunkra az egészséges és elégedett vendég a legjobb "reklám" ezért munkánkat mindig elhivatottan a szakma irányelveit szem előtt tartva végezzük, aminek eredményének köszönhetően sikerül a folyamatos fejlődés és a fejlesztés.

Célunk: a masszázs előnyeinek minél szélesebb körű megismertetése, annak hasznossága és a prevenció. Szeretnénk, ha tudatosulna az emberekben hogy a masszázs nem luxus, más kevésbé hasznos dologra is elköltenek annyit amennyiért, ha csak havonta egyszer megjelennek egy kezelésen már sokat tettek az egészségükért.


Szolgáltatásaink:


Svédmasszázs
Migrén kezelés (csak kúra szerűen elérhető)
Arc és fej masszázs
Talpmasszázs (akár sós, hideg-meleg vizes váltó lábfűrdővel)
Jeges Herba kezelés (svédmasszázs, ledörzsölés, Just nahrin 31)
Magnézium bomba (Klinikai masszázs terápia, Ősi magnézium)
Lávaköves masszázs
Nyirok masszázs (csak kúra szerűen elérhető)
Csokoládékérmes masszázs kezelés
Cellulit masszázs kezelés
Sós-olajos testradír (Peeling)
Csontkovácsolás

Vélemények, értékelések (20)

  • Zsuzsa Kiss
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 0 medál
  • 1 hasznos vélemény
Értékelés
Ajándékba kaptam az utalványt a MeDorába, de biztos, hogy visszamegyek még. :)
Nagyon kellemes volt a kezelés!
Egyetlen aprósággal volt problémám (picit soknak éreztem a fényt masszázs közben), de Dóra erre is gyorsan talált megoldást.
  • José Grande
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 0 medál
  • 1 hasznos vélemény
Értékelés
Nagyon kellemes környezetben, professzionális szolgáltatást kaptam. Szakmaiság, kedvesség, környezet: ötös :)
Értékelés
Bármelyik egészségügyi problémámmal tértem be a Medora-ba, mindre találtak megfelelő gyógyírt számomra. Lehetett az hátfájás, becsípődött derék, gerincferdülésből eredő fájdalom vagy rendellenesen álló csigolya. Csakis jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek! :) Majd el felejtettem! A stressz oldó masszázsokban is kifogástalan szolgáltatást kaptam!
  • Csuka István
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 0 medál
  • 1 hasznos vélemény
Értékelés
Kellemes környezet, hozzáértő masszőr, megfizethető árak.
Mindenkeinek csak ajánlani tudom.
Értékelés
Több masszőrnél jártam, mielőtt eljutottam a MeDorába. Itt végre minden együtt van: Kellemes környezet, jó szakember, jó hangulat!
Értékelés
Munkám miatt sokszor fájt a hátam. Mióta a MeDorába járok, a problémáim megszűntek :).
Szép és igényes környezetben, teljes kikapcsolódás.
Értékelés
Évek óta visszatérő vendégként elmondhatom, hogy mindig felüdülés az itt töltött idő: szép, hangulatos környezet; tapasztalt, rutinos, kedves masszőr.
Értékelés
Egy barátom javasolta nekem a masszázst. Sokat ülök számítógép előtt és emiatt gyakran fáj a hátam és a vállam. A kezelés után úgy éreztem magam, mint aki újjászületett.
  • Gara Mihály
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 0 medál
  • 1 hasznos vélemény
Értékelés
Régóta járok ide, és mindenkinek csak ajánlani tudom. A fájdalom, amit korábban éreztem már a múlté :)
Értékelés
A környezet nagyon nagyon tetszett, és a kiszolgálás is príma. Soha nem mennék máshova. A szakmai hozzáállás és az emberi kedvesség is hihetetlen volt.
Értékelés
Teljes mértékben elégedett voltam a stúdióval és a szolgáltatásokkal. Nagyon kellemes, hangulatos, felüdülésre, feltöltődésre, vagy gyógyulásra alkalmas hely. A szaktudást illetően is csak csupa jót tudok mondani, hozzáértő, odafigyelő, kedves. Bátran ajánlom Mindenkinek! Próbálják ki és nem fognak csalódni, ebben biztos vagyok. :-)
Értékelés
Kifogástalan szolgáltatás, kíváló szakmai hozzáértés, kedvesség, megfizethető árak. Bátran ajánlom!
Értékelés
Csak ajánlani tudom mindenkinek :) ! Barátságos és szép környezetben tökéletes kikapcsolódás. :)
Értékelés
Én 1200 km ről érkezek általában , es van hogy hirtelen időpont egyeztetés nélkül, de mindig sikerül egy szuper masszázsra bejutnom ;)
Csak ajánlani tudom , szívből jövő szakértelem !
Értékelés
Számítógép előtt végzem a munkám, elmondhatom, ez a legjobb választás. Gyakori migrénes jellegű fejfájásomról kiderült hogy valójában egész más okozza, így a tanácsokat felhasználva már otthon sem gyötör napokig a fájdalom. :)
Értékelés
Rendszeresen járok ide masszázsra, velem csodát tett.Nektek is érdemes felkeresni a MeDora stúdiót!
Értékelés
A nyugalom szigete! Teljes feltöltődés!
Ajánlom mindenkinek!!
Értékelés
Remek szakember! Kellemes kikapcsolódás, miközben a fájdalmaim megszűnnek.
Értékelés
Hozzáértő, empatikus kiszolgálás, egy igazán kellemes környezetben!