Media Markt

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1037 Budapest, Bécsi út 136
Telefonszám:
+36-1-4363900
Kategória:
Műszaki áruház

További információk

Üzletünk a Stop Shop Óbuda Bevásárlóközpontban található.

Termékkategóriák:
-Szórakoztató elektronika
-Mobil & navi
-Fotó
-Számítástechnika
-Háztartási nagygép
-Háztartási kisgép

Szolgáltatások:
-Ajándékkártya
-Power Service
-Online Fotókidolgozás

A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő cég sikerét mindenekelőtt a kedvező árú, márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásnak, a megkülönböztető reklámjelenlétnek és a decentralizált szervezeti felépítésnek köszönheti. Minden üzletvezető résztulajdonosa áruházának, és ily módon vállal felelősséget a kínált termékekért, az árakért, a dolgozókért és a marketingért.

Fizetni tud nálunk készpénzzel, Media Markt Ajándékkártyával és Ajándékutalvánnyal, Visa / MasterCard / American Express / Maestro bankkártyákkal / Cafeteria bankkártyával, Sodexo AJÁNDÉK utalvánnyal (műszaki cikk, lakberendezés), Chéque Déjeuner CADHOC ajándékcsekkel (háztartási felszerelés, elektronika, távközlés, informatika), Chéque Déjeuner CADHOC Művelődési csekkel, Chéque Déjeuner CADHOC Kultúrcsekkel, Chéque Déjeuner CADHOC Otthoncsekkel, Chéque Déjeuner CADHOC Egészségcsekkel, Ticket - Accor Services TOP PREMIUM utalvánnyal (elektronika), Ticket - Accor Services CULTURE utalvánnyal (csak koncert és egyéb belépőjegyek), Ticket - Accor Services Beiskolázási utalvánnyal.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Brand: Média Markt
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Stop Shop Óbuda
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Media Markt
Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 23. 21:05

Ma délután épp a számla írást kezdte az eladó, mikor visszakoztam. Szemben lakom az üzlettel - úgy 150 méterre - s választhattam a 4 ezer és a 6 ezer Ft-os házhoz-szállítási díj közül...... :( Hazasétáltam és ingyen házhoz-szállítással megrendeltem a net-en a kombi-hűtőt.
Pfff neki.... Média Markt, hát így jártak. A mai kemény üzleti világban, harcban a vevőkért, a profitért, talán megérné az ingyen szállítást bevezetni egy bizonyos távolságon belül. Tuti nem én vagyok az első aki mának adta - kizárólag e miatt - a 100. ezer forintját. Ébresztő vezetőség!

Juhász Timi Juhász Timi
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 05. 02. 21:39

Szerintem nagyon jó, kedvessek az emberek is. :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés