McDonalds

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1122 Budapest, Margit körút 103
Telefonszám:
+36-30-6805038
Kategória:
Reggelizőhely, Gyorsétterem, Burger

További információk

- McReggeli

Termékek:

- Szendvicsek és harapnivalók
- Saláták, burgonyák
- Desszertek
- Italok
- Forró italok, kávék
- Szószok, öntetek

Menük:

- McMenü™ közepes és McMenü™
- Saláta Menük
- Happy Meal™ Menük
- Egyéb Menük

További ajánlatok:

- Párszázas
- Happy Meal™ játékok
Első értékelő
Fizetési módok: Clubsmart Kártya, Készpénz, SZÉP kártya
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - McDonalds
O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 12:45

Szeretem mert ha nem akarok bemenni sehova akkor is ehetek gyorsan valamit, viszont ha le is ülnék akkor itt van a Mammutban a másik meki és Mccafé is van!:)

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:27

Itt mindig sokan vannak,hiszen a Moszkva téren van az étterem.Ehhez mérten a kiszolgálás is lassabb volt,de megérte várakozni.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 09:33

A gyorséttermek közül ez a legelterjedtebb, nem véletlenül. A Moszkva téri McDonald’s leginkább a fiatalok gyűjtőhelye, így a hangzavar adott. Jó néhány általános iskola és gimnázium található a közelben, és mi is a barátaimmal suli helyett nem egyszer töltöttük el itt az időt matekóra helyett. Az árak az utóbbi években eléggé megugrottak, ezért manapság valószínűleg már nem ezt az opciót választanánk. Azonban, még mindig rengetegen térnek be egy szendvicsre vagy egy gyorsan elfogyasztható menüre, hiszen az idő pénz, és ebben a rohanó világban az ilyen éttermek nagyon is kapóra jönnek. A kialakítás modern, sok hely van, az emeleten pedig még tévét is nézhetünk. Persze, központi adással.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Marczali Tamás Marczali Tamás
12 értékelés
3 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 10:33

Ha némi gyorsan fogyasztható (minél egészségtelenebb, annál finomabb!) étekre vágyom, akkor általában valamelyik McDonald’s-ba szoktam betérni (lassan már nem lehet egy követ úgy eldobni a fővárosban, hogy ne valamelyik Meki kirakatában landoljon). Egyik kedvencem a Moszkva Széll Kálmán térhez közeli éttermük, a modern- és vendégcsalogató kialakításának köszönhetően. Általában egy gyorsétterembe az ember azért ül be, hogy minél hamarabb, viszonylag elfogadható áron tömhesse meg a bendőjét. A Margit Körúti McDonald’s jól kilóg ebből a sorból. Egy nagyon szép, modernre kialakított többszintes helyről van szó, ami inkább hasonlít egy barátságos, csendes zugokkal teletömött kávézóra, mint egy krómacél gyorskajáldára. Nem csak falni valamit, hanem a nagy rohanásban megpihenni is jó benne. Sajnos, mint az étteremlánc több más tagjában, itt is a mosdót csak blokk ellenében lehet látogatni. Megértem én, hogy azt szeretnék, hogy csak a vendégek taperolják össze a toiletet, de nem ártana evés előtt kezet is mosni… Még szerencse, hogy az itt alkalmazott elektronikus WC-s nénit könnyebb kicselezni, mint hús-vér társait. Az étterem egész területén található ingyenes wifi, így igazán kellemes hely pihenésre és munkára is egyaránt.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 09:33

Nagyon szeretem a Meci-t, bár általában sokat kell várni, de megéri. Kedvencem a Mac-farm