Mauro Ristorante Pizzeria Gelateria

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca Szabadstrand 1
Telefonszám:
+36-30-3103564
Kategória:
Pub, Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Szezonális jelleggel üzemel.

Az olasz tulajdonosnak, remek szakácsainak és vidám felszolgálóinak köszönhetően lehetőséget kínálunk nemcsak a dél-olasz konyha ízvilágának, hanem a dél-olasz hangulat megismerésére is.

Étkezés után vendégeink kényelmesen elhelyezkedhetnek napozóágyainkban, melyekhez friss törölközőt és bár szervizt biztosítunk. További szolgáltatásunk még a szintén ingyenes széfhasználat, amely lehetőséget biztosít, hogy vendégeink strandolás közben is biztonságban tudják értékeiket.

Házhoz szállítást vállalunk.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 04. 24.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Mauro Ristorante Pizzeria Gelateria
t. zoltán t. zoltán
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 14:15

Az a vendéglátó egység ahol a tulajdonos is folyamatosan jelen van mint felszolgáló sokmindent elárul! A kiszolgálás szinvonala és gyorsasága egyedülálló, ezért nem kell megijedni ha nagy a sor a bejáratnál, mert mindneki hamar sorra kerül. A nagy befogadó képesség ellenére mégsem érzem zsúfoltnak. Szinte már minden alapanyag egyedi "mauro". szalámi, sajtok, teák, kávék mind-mind saját névvel ellátottak. Ha az ember Zamárdiban jár, nem érdemes kihagynia az alkalmat, hogy igazi olasz ételeket egyen. ár/érték arány kiváló

Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
84 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 19:52

az ország legtisztább , legprecizebb vendégláto helye mottója a vendég tökéletes kiszolgálása nagyon jó romantikus hangulat én dolgozója voltam olyan komoly vendéglátos tapasztalatra tettem szert amit az egész világba még nem láttam , fényes kanalak gyors kiszolgálás , udvarias nagyon tapasztalt pincérek fegyelmezett személyzet és nagyon különleges eredeti olasz ételek maga a főnök készíti gondos odaadással élete a konyha és a vendégek az olaszok a legtisztább vendéglátok imádom nem tudom elfelejteni ezt a rendkívüli élményt és külön kiemelném a gelatériát (cukrászda ) új és eredeti olaszreceptek alapján saját kezüleg tanítja meg az alkalmazotatt türelemmel kedvességgel a sütemények és akrémek elkészítésére nincs a világba párja ennek a helynek és ennek az embernek :)

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 21. 18:14

Állandóan hatalmas sor, de ide el kell menni, igazi olasz Pizzeria, és remek pizza-k. Nem véletlen, hogy sokszor akár órákig kell várni a bejutáshoz.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Bicskei Csilla Bicskei Csilla
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 18:20

Tavaly Zamárdiban nyaraltunk, pontosan az étteremmel szemközt volt a szállásunk. Már az első nap ki kellett próbálnunk, mert annyira vonzza az embereket, a pizzéria kinézete, az olaszok ahogy pezsegnek és az eszméletlen pazar ételek terjengő illata. Nem is csalódtunk az 5 nap alatt többször is visszatértünk, egy alkalommal ebéd után még elvittek minket egy kis városnézésre is a 3 kerekű csodajárgánnyal! Csillagos 5-ös! Imádom őket! :)

V. Brenda V. Brenda
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 01. 14:30

Én évek óta idejárok és nagyon szeretem ezt a helyet. Gyorsak és nagyon jó a hangulat az ételek pedig nagyon finomak és tényleg olaszos ételek.Nekem személy szerint a pizza a kedvencem de kinek mi:)!

Hradil Bernadett Hradil Bernadett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 09:57

Júliusban jártam az étteremben először. Nagyon tettszett minden. A pincérünk segítőkész volt, nagyon rendes. Rögtön volt helyünk, gyors a kiszolgálás és ez nem jelenti azt, hogy az ételek rosszak. Fantasztikus volt az összes. Egy pillanatra az ember úgy érzi, hogy tényleg Olaszországban van!