Matias Kávéház és Cukrászda

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
9021 Győr, Baross Gábor út 12
Telefonszám:
+36-96-550388
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

Lengyel József cukrászmester remekműveit kóstolhatjuk meg a Matiasban.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Matias Kávéház és Cukrászda
szigor szigor
15 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2014. 01. 06. 16:33

Csak az előttem szólókat tudom ismételni. Mi egy őszi estén jártunk arra és ettünk volna valami édeset az estébe való bemerülés előtt. Megfogott a teraszon elhelyezett kis hűtőben a csinos kis sütemények kinézete, úgyhogy betértünk. Meghitt hangulatot adott, hogy rajtunk kívül egy asztalnál ültek, és ugyan fél óra volt talán zárásig, mégis a lehető legtisztelettudóbb módon fogadtak minket. Nem csak a kiszolgálás, hanem a benti sütemény kínálat is tetszetősre sikerült. Nekem az első nagy dilemmát az adta, hogy melyik süteményt válasszam, mert több is igazán ínycsiklandóan nézett ki. Az áruk egy kissé magas volt, de jó szívvel adtam kísérletezésre a fejem, hisz a környezet és a kiszolgálás is meggyőzött. Az abszolút siker az volt, hogy minden amit rendeltünk kifejezetten finom volt. Merem ajánlani, sőt azt is mondom, hogy egy kitérőt is bőven megér, ha valaki Győrben jár és fogyasztana valami finomat!

v. anita v. anita
10 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 15:42

Nagyon remek a kiszolgálás, egyszer egy tortát rendeltem itt, aminek nem csak a külseje, de az íze is roppant mesés volt! Igaz, kissé drága, de egyáltalán nem kell öltönyben megjelenni, hogy megkapjuk a megfelelő kiszolgálást! mindenkivel nagyon barátságosak, tisztelettudóak! Legyen bárki is az ember!

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2013. 07. 29. 10:41

A Matias a kiemelkedő borválaszték mellett az ételeket sem aprózza el. Megfelelő alapanyagokkal dolgozó, ötletes konyhát visz, a színvonalhoz képest egészen mérsékelt áron. Mindez kényelmes, elegáns, de nem feszélyező környezetben. Ráadásul itt nem érezzük a nyomást, hogy minél több pénzt kellene költenünk, hiszen az étterem mellett kávézót is üzemeltetnek (csodálatos mousse-okkal!), de még frissen készülő lángost és palacsintát is fogyaszthatunk a retró hangulat jegyében. Ránk - és pénztárcánkra - van bízva, hogy mit válasszunk, a minőségben nem lesz hiba. Ha Győrben járok, ide biztosan visszatérek még!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
13 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
188 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 08:34

Győri kirándulásunk alkalmával tértünk ide be, az ételek kiválóak voltak, a pincérek készségesek, több ilyen étterem kellene.

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
215 hasznos vélemény
2013. 05. 26. 15:56

Szép idő lévén, teraszos éttermet kerestünk és ezt választottuk. Fantasztikus sütemények, mousse többféle ízben, amit máshol még nem kóstoltam. A pincérek készségesek, gyorsak és összességében mégis olyan nyugodt a hangulat. Elegáns és mégis teljesen fesztelen. Az ételek kifogástalanok, frissen készültek, forrón tálalták, egészen egyedi párosítások és nagyon finomak. Kár, hogy nekünk kicsit messze van, biztos törzsvendég lennék.

nagyjozsi nagyjozsi
19 értékelés
1 követő
6 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 09:54

Kalandvágyból vonattal kirándultunk Győrbe. Nagyon megtetszett a terasz a sétálóutcában, beültünk. Rémlett, hogy ismerős a Matias név, aztán rájöttünk, hogy Villányban már jártunk ilyen nevű étteremben és az nagyon bevált. Itt sem csalódtunk, izgalmas volt az étlap, érdekes nevű ételek és viszonylag részletesen leírva, mire számíthatunk. Különlegességek: győrzámolyi sörök, levendulaszörp, kávéfantáziák. Rendeltünk: melegszendvics tojásbundában, ajváros kolbászkák, először. Fantasztikus a tálalás, nagy téglalap alakú, fehér tányéron kapod és mellé a savanyúság, vagy a birsalmakompót aranyos, csatos kis üvegtégelyben, olyan lezárható fajtában, mintha tényleg most vették volna le a kamra polcáról. Délután már biztosra mentünk, akkor is finomat ettünk. Többnyire helyiek voltak a vendégek, leültek egy kávéra, ha ismerős járt arra, beszélgettek, kutyával is le lehet ülni. A pincér nagyon gyorsan jött, az étel forró és friss volt. Sohasem értettem, hogy rendelés után miért viszik el szinten mindenhol rögtön az étlapot, itt ez sem volt probléma, megkérdezték, ottmaradhat-e, hátha kérünk még valamit. Maga Győr is lenyűgözött. A buszmegállóban ki van írva melyik busz jön legközelebb, mikor, mielőtt megérkezik, bemondja egy hang. Mondjuk az automata érmés része nem működött, de papírpénzzel és bankkártyával is lehet jegyet venni. Csak lestem, Magyarországon vagyok? A Széchenyi téren is rengeteg teraszos étterem és egy nagyon izgalmas szökőkútszerűség van, változatos programmal, a gyerekek is nagyon élvezték, hogy tocsogni lehet a vízben. Jó buli volt.