Masszázspont Szentendre

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 2000 Szentendre , Szentlászlói út 100

Telefon: +36-20-913-8673


Kategória: Masszázs


További információk

masszázs
gyógymasszázs
gerinc masszázs
relaxáló masszázs
frissítő masszázs
cellulit masszázs
talpmasszázs
lélekmasszázs
gyógymasszázs
A gyógymasszázs leginkább krónikus mozgásszervi problémák esetén hatásos gyógymód. Ezen problémák közé tartoznak a tartáshibából vagy túlerőltetésből eredő izom- és ízületi merevségek, fájdalmak, húzódások, rándulások, görcsök. A gyógymasszázs hatásosan oldja, lazítja az izmokat, kimozgatással javítja az ízületek mozgását.
A masszázs kiterjedhet az egész testre vagy korlátozódhat testtájakra. Változó erősségű és dinamikájú, leginkább dörzsölő és gyúró fogásokat alkalmaz. Időtartama fél órától akár kettő óráig is terjedhet.

gerinc masszázs

A gerinc masszázs ellazítja a görcsös izmokat, fokozza a gerincoszlop körüli izmok vérkeringését és oldja a stresszt. Segít visszanyerni a gerinc rugalmasságát, így az idegbecsípődések is könnyen megelőzhetőek és kezelhetőek.

relaxáló masszázs
A pihentető masszázs lényege, hogy ellazítsa a fáradt testet. Lassú, finom, főként simító és gyengéden dörzsölő fogásokból álló egyórás masszázs.

frissítő masszázs
A frissítő masszázs üdítően hat a testre és lélekre egyaránt. Dinamikus, közepes erősségű, többnyire dörzsölő, gyúró és ütögető mozdulatokból álló egyórás kezelés.

olajos aromamasszázs
Az aromamasszázs lágy simító mozdulatai és az aromaolajok illata először a lélekre hatnak, majd ahogy az aromaolajok a bőrön keresztül felszívódnak a mélyebb rétegekbe, úgy fejtik ki hatásukat az egész szervezetre. Az aromamasszázs egy óra időtartamú, kizárólag natúr illóolajok használatával történik.

talpmasszázs
A talpmasszázs a talpon és lábfejen elhelyezkedő reflexzónák masszázsa, melyeken keresztül hatást lehet gyakorolni a különböző szervek és ez által egész szervezet működésére és az öngyógyító folyamatokra . Rendkívül hatékony módja a betegségekből való felgyógyulásra. Általában kúraszerűen alkalmazandó, fél- egyórás masszázs.

lélekmasszázs

Egy hétköznap reggel az első ’meditációs’ helyszínen villant be ez a szóösszetétel. Ezután sokat járt a fejemben, hogy vajon miért. Masszőrként dolgozom már hatodik éve, így a második tag nem is olyan furcsa. Pláne, hogy szeretem is a munkámat! A lélekkel húsz éve, bár igazán tudatosan cirka két éve. Talán nem is olyan véletlen, hogy így egybeforrt.
Amióta az Egész-séggel foglakozom és azt a saját bőrömön tapasztalom, nyilvánvalóvá vált számomra is, hogy fizikai és a megfoghatatlan lelki oldalról egyaránt megközelíthető betegség-gyógyulás témaköre.
Fizikai testünk egy csoda. Öngyógyító mechanizmusai, a genetikai határokon belül, végtelenek. Ha nem figyelünk rá, kihasználjuk és pusztítjuk eljön a pillanat, amikor megállít (magas lázzal, töréssel, egyéb betegséggel), hogy regenerálódhasson. Fizikai testünk okosabb nálunk, mert az Életet tartja a legfontosabbnak. És képes rendbe hozni azt, amit mi tönkreteszünk. Persze az egészségesebb testért nekünk is kell dolgozni.
Lelkünk is csodálatos. A testünkkel ellentétben azonban lelkünknek mintha nem lenne öngyógyító képessége. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogyha nem foglalkozom a lelki egészségemmel, az jó esetben stagnál, de többnyire romlik az állapota. Lelkemmel tudatosan kell foglakoznom. Nem véletlen, hogy a lelki vezetők naponta órákat meditálnak. Sokszor megfigyeltem már az életemben ezeket a stagnáló és visszaeső időszakokat és csak a tudatosság, az önmagamra irányított tudatos figyelemnek a hiányára tudtam visszavezetni. Ez is öngyógyító folyamat, csak tudatosságot igényel.
A lélekmasszázzsal erre a tudatosságra hívom fel a figyelmet. Ez egy technika, amivel folyamatosan segítem önmagam. Másokon pedig úgy tudok segíteni ezzel a módszerrel, ha nyitottak önmaguk megfigyelésére és arra, hogy változtassanak életük azon részein, melyek nem működnek.
A lélekmasszázst lehet önmagában alkalmazni, beszélgetésen és meditáción belül. Lehet más terápiákon belül, illetve azokkal együtt használni.



...és ezek kombinációi

Vélemények, értékelések (0)