Masszázsfotel Pláza

0 értékelés
Cím:
4025 Debrecen, Révész tér 2.
Telefonszám:
+36-52-530-162
Kategória:
Bútorbolt

További információk

A Masszázsfotel-Plaza tevékenységei a masszázsfotelek, masszírozógépek és wellness kiegészítők forgalmazása. Korunk rohanó világában egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy az emberek othonunkban megteremtsék a vellness érzést és így egy lakást a pihenés, feltöltődés, regenerálódás szigetévé lehet varázsolni.

Az általunk kínált termékpaletta a 100 éves múltal rendelkező BH Shiatsu és BH Technovita termékcslád, amely európában piacvezetővé nőtte ki magát!

9, éve kezdtem fitness gépek és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozni ekkor figyeltem meg, hogy a testedzés az egészséges táplálkozás mellett párhuzamosan fejlődik a wellness üzletág. Hiszen az emberek fittségéhez szükség van a regenerálódásra, lazításra és feltöltődésre. Így megfogalmazódott bennem a célkitűzés, ami az egészségtudatos életvitel. E célt szemelőtt tartva egyre inkább belemélyedtem a wellness és a rehabilitációs területbe. 6 éve teljesen az alapoktól kezdve gyűjtöttem a tapasztalatokat pl. elvégeztem a gyógymaszőri és még néhány divatos welness masszázs tanfolyamokat. 4 éven keresztül egy rehabilitációs intézményben és mellette alkalmanként wellness szálodában dolgoztam. Jelenleg is ezen a szolgáltató területen vállalkozóként végzem a tevékenységemet.

Fontos tapasztalat, hogy a mai kor emberének már nem a luxust jelenti egy masszázs , vagy masszázs fotel használata, mivel a jelen kihívásaihoz a jelenben kell regenerálódni.

Szeretnénk segíteni azoknak, akik a wellness, a masszázs és relaxáció kedvelői, és azoknak akik a regenerálódást a gyógyulást a rehabilitációt keresik, hogy mindent egy helyen megtaláljanak.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Masszázsfotel Pláza

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1
32 értékelés
Thumbnail Fórum Debrecen Bevásárlóközpont 4029 Debrecen, Csapó utca 30.
15 értékelés
Thumbnail Figaro Fodrászat És Fodrászcikk Kereskedés 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6.
66 értékelés