Marxim Pub Pizzeria

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Kis Rókus utca 23
Telefonszám:
+36-1-3160231
Kategória:
Pub, Pizzéria

További információk

Kínálat:

- Pizzák 23cm.
- Pizzák 30cm.
- Lepények
- Tészták
- Saláták
- Desszertek
- Feltét 30 cm.
- Feltét 23 cm.
- Italok
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, Visa
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Marxim Pub Pizzeria
Lecz Lecz
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 07. 01. 20:54

Erre a helyre már 13 éve járok. Finomabb pizzát nem nagyon lehet találni, mint ami itt van (sokszor rendelek, sütök itthon pizzát, eszem éttermekben, úgyhogy elhihetitek). Ár/arány értékben verhetetlen hely a Marxim! Most, hogy még bővítések is voltak , a hely jobb mint valaha. Ha jól tudom céges bulikat is lehet már tartani (mámint ere a célra elkülönített, leválasztott helyiségben), ráadásul lett kiülős rész is.
A pincérek jófejek, a hangulat mindig nagyon jó. Persze lehet mondani, hogy nem egy patika tiszta hely, meg hogy van egy lepukkant feelingje...na de pont ez teszi izgalmassá. Aki Marximozni megy, az nem steril, burzsóá helyre vagyik ugyebár? :). Ha lenne 6 csillag, akkor azt adnám! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy egyszer nézzen be egy pizzára!

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 12. 17. 14:02

Az egyik kedvenc helyem volt évekkel ezelőtt. Színházban voltunk az Átriumban és szerencsére eszembe jutott, hogy nemcsak a Mammut éttermei vannak a környéken. A félreeső mellékutcában csak az találja meg, aki célzatosan ide jön. Viszont minden a régi, sőt még jobb. Gyors kiszolgálás, közvetlen, laza személyzet, vegyes vendégkör. A pizzák, lepények frissen készülnek, és kifejezetten ízletesek, ötletesek. A berendezés is maradt, szögesdrót, vörös csillag, egyenruhák, plakátok. Szeretik a külföldiek is, sok fiatal volt, magyar szót nem is igen lehetett hallani. Megvan a táblákkal jelzett törzsvendég asztal is, az egyik jó ismerős nevét nagyon hiányoltam, remélem csak innen szokott el, nem mertem rákérdezni. Az árak is teljesen elfogadhatóak, most már sűrűbben fogok "arra járni".

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 13:11

Léptél be már be vasajtón egy étterembe? Fogyasztottál már olyan helyen, ahol szögesdrót és acélháló volt kifeszítve az asztalok között? Ebédeltél már úgy, hogy közben vörös csillagokat, kommunista plakátokat, gázmaszkokat csodálhattál a környezetedben? Kóstoltad már a Vörös Október, Marximalista, Vidám Úttörő vagy Moszkvai uzsonna pizzát? A Marxim Pizzériában mindezt megteheted. Kivételes hely, ahová talán nem is az ételek ízéért, hanem az egyedülálló környezetért érdemes ellátogatni. A piros színűre festett kissé kényelmetlen padok és asztalok nem éppen egy egész estés tartózkodásra lettek kitalálva, és miután az ember elfogyasztotta a pizzáját, inkább már szabadulna az étteremből, ennek ellenére igazi kuriózum ez a pizzéria. Nemcsak honfitársaink látogatják a helyet, sok a külföldi vendég is, ottjártunkkor éppen kínaiak érkeztek csodálkozó szemekkel a vendéglőbe.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
nagyjozsi nagyjozsi
19 értékelés
1 követő
6 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 17:43

Színház után, az unalmas Mammut helyett eszünkbe jutott a régi kedvencünk. A berendezés inkább díszlet: szögesdrót, vörös csillag, nagyon szocialista retro, ötletes az étlap, mókás nevek, pl. Kell-e-pény.
Elvitelre, helyben fogyasztva, pultnál felhörpintve, bármelyik megoldás választható.
Villámgyors kiszolgálás, minden frissen készül, a lepények nagyok, de vannak kisebb étvágyúaknak való dolgok is. A vendégek túlnyomórészt külföldiek, itt tanuló fiataloknak néztük őket. Magyar szót keveset hallani. Ennek ellenére egyáltalán nem drága, nyilván a megbízható minőség és az egyedülálló ötlet miatt sikerül fennmaradniuk az egyébként szinte kihalt mellékutcában is. Előzőleg legalább 5 éve jártunk itt, de azóta talán még jobb lett.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 01:24

A barátaim vittek le erre a Mammut közelében található helyre. Retró pizzériának nevezik, a berendezés, a vasajtó, amin be lehet lépni, a börtöncella egyszerűségével megáldott boxok, a sok fehér fém mind meg is felelnek ennek a képnek. Sok a párturalmi jelkép, és a dekorációként kihelyezett régi kép és eszköz, egyenruha. Az étlapon az ételek és italok nevei is a szocializmusba, vagy a forradalmi időkbe repítenek vissza. A kiszolgálás közvetlen, gyors és korrekt, az árak alsó középkategóriásak, az ételek pedig jól vannak elkészítve. Pizza mellett rendelhetünk lepényeket, salátákat vagy tésztákat is, az adagok nem hatalmasak, de jól lehet velük lakni. Korrekt hely, teljesen rendben van az egész, mégis, valahogy furcsa érzés kerülget, mintha az egész szocialista retró dizájn egy kicsit erőltetett lenne. Nekem annyira „nem jött át”…

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 15:44

Vissza az időben - ám csak ne olyan sietősen! A közelmúltba, ám mégis megfoghatatlanul régi időkbe kalauzol minket a Marxim. A XX. század második felének boldognak látszó, ám keserédes évtizedei adják meg a hely alaphangját, mely a szocializmus egyik legfényesebben ragyogó fennmaradt ékköve. Mindenütt vörös színek, Lenin és Sztálin a falakon, pártnevek az étlapon, s mindehhez szenzációs helyben sütött pizzák és lepények - amolyan magyar módra. Ha csak egy kisebb étvágygerjesztő adagot kívánunk, szintén itt a helyünk. Legyen szó hétfő esti baráti beszélgetésről vagy hétvégi csapatbuliról, a Marxim mindenkinek "otthont" ad. Külön öröm, hogy jó időben már szuperál a kinti terasz is, ahol a szerelmesek is végre nyugalomra lelhetnek. Persze csak a belső zsivajból, hiszen tudjuk...a párt szeme mindent lát!

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 17:58

A retró nagy úr, láthatjuk, ahogy a szocializmus jellegzetes dizájnja lassanként visszakúszik az aktuális divatba, gondoljunk akár csak a legújabb olasz konyhabútorok narancssárga borítására, ami sokaknak fájdalmasan ismerős lehet a múlt századból. Rossz és csúnya, mégis valahogy melengető némely ilyen momentumra visszaemlékezni, ennek állít emléket a Marxim, Budapest egyetlen étterme, ami távoli országok helyett az igazi magyar szocializmus éveit idézi meg a nosztalgiázni vágyó látogatók előtt. Vörös zászlók, Tanácsköztársaság, szögesdrótok, bölcs vezetők portréi, és szocreál, munkásokat buzdító propaganda plakátok vesznek körül bennünket, amikor a kemény padra lekuporodva, az emlékidéző elnevezésű pizzákat és lepényeket falatozzuk – de a szemünk persze az étel helyett inkább a nosztalgikus berendezést pásztázza, ami valljuk be páratlan ma már.