Marquis de Salade

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Hajós utca 43
Telefonszám:
+36-1-3024086
Kategória:
Orosz étterem

További információk

A legtöbb ember nem ismeri a Kaukázus déli lejtőinek ősi kultúráját. A titok a nagy múltú és munkaigényes elkészítési módban rejlik.

A cél a lehető legtökéletesebb eredmény. Azerbajdzsánnak még a kenyere is különleges: a lavas papírvékony szinte áttetsző. Tökéletesen alkalmas arra, hogy felcsavarva megtöltsék zöldségek, húsok, sajtok, tojás és paradicsom segítségével. Az eredmény egyszerű, ízletes és egészséges.

Lehetősége van éttermünkben zártkörű rendezvény lebonyolítására - vállaljuk rendezvények, Céges bulik, Születésnapi partyk, Osztálytalálkozók, Érettségi bankettek megrendezését!
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Marquis de Salade
Sevinj Sevinj
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 30. 21:19

Má is itt vacsoraztunk. Mint mindig, legfinomabb a városban!
Baranyhús grillezve, sütve, főzve!
Padlizsán grillezve, sütve, rakva, töltve,...gránátalma bor, házi specialitas - sáfránybol készült vodka! Dióbol, gesztenyebol lekvárok.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 14:46

Marquis de Salade nem kifejezetten orosz étterem. Orosz ételeket is kínálnak, de ennél azért színesebb az étlap például azeri, grúz konyha remekei is fellelhetőek. Bátran állíthatom, jártas vagyok a régiót képviselő étkekben, jól ismerem a konyhájukat, erre alapozva állítom, hogy kiemelkedően jól készülnek az ételek. Fontosnak tartom, hogy külföldi ízeket kínáló étterem főszakácsa ne csak könyvekből ismerje a recepteket, hanem kell az adott országbeli munka tapasztalat is, a minőségi hozzávalókon túl. Márpedig jelen esetben ez megvalósult. Az alkalmazottak szívesen adnak bővebb információt az ételekről. Az étterem tulajdonosával is volt szerencsém több ízben társalogni a konyhaművészetről, borokról. A vendéglő zegzugos alsó szintjén jut hely a nagyobb társaságoknak elkülönülni. Az étterem elegáns mellőzve minden felesleges fényűzést, autentikus stílusban. Bár áraik magasak, de cserébe felejthetetlen kulináris élménybe részesülhet a vendég.

Sevinj Mojerie Sevinj Mojerie
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 18. 21:46

Autentikus! Azeri egyetemisták, üzletemberek és turistak kedvenc helye...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés